Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mosol fogat rendszeresen?

Mosol fogat rendszeresen?

Figyelt kérdés
sok koliban megfordultam már és az ott tapasztaltak szerint az emberek 90% nem most fogat egyáltalán vagy csak reggel aminek semmi értelme...
2021. máj. 4. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itthon vagyok, naponta 3-szor mosok fogat, de néha édességet is eszem, bár egyébként is mosnék. Olyan nehéz, vagy drága?
2021. máj. 5. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Általában naponta kétszer mosok fogat, este mindenképpen, el sem tudnám úgy képzelni a lefekvést. A reggeli fogmosás néha elmarad, de ha megyek valahová mindig mosok előtte fogat, szerintem ez az alapvető higiénia része...
2021. máj. 11. 00:55
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Hát nemtom mennyire komoly ez a kérdés, számomra nem túl hihető, hogy ilyen kis százalákban mosnának fogat az emberek. A napi egy fogmosás is csak akkor elégséges, ha fogselymet illetve fogköztisztító kefét is használunk. Ha valaki egyáltalán nem mos fogat napokig annak pár éven belül szétrohadnak a fogai.
2021. máj. 22. 01:07
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
#13 Én is csodálkoztam a válaszokon, hogy ennyien elhanyagolják ezt az alapvető higiénés szokást...
2021. máj. 22. 01:43
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
#13,14: Nem mindegy ám, hogy ki miket eszik, illetve a szánk baciflórája sem elhanyagolható téma, de még a fogak távolsága is számít, és pl. a megfelelő vitaminbevitel is belejátszik a dologba. De lehet még hozzávenni a genetikát, a hibás fogápolási szokásokat és még biztos jó pár dolgot, amit most kihagytam. Ezek mind befolyásolják, hogy kinek mennyire romlékonyak a fogai, mennyire jó vagy rossz a lehelete. És egyáltalán nem igaz, hogy pár év alatt szétrohad bárkinek a foga, ha nem mos fogat. Van, akinek igen, meg van akinek, akkor is tönkremennek a fogai, ha lelkiismeretesen ápolja őket, de a fentiekből egy vagy több tényező nem klappol. Amúgy a túlzott fogtisztítás is ártalmas, mert a sok sikálás kikezdi a fogzománcot, ami egyenes út a szuvasodáshoz.
2021. máj. 22. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!