Értelmiségi gondolkodású heteroszexuális férfiak! Kíváncsi lennék, milyen asszociációitok vannak a homoszexuális férfiakról. A Ti elképzelésetek szerint milyen emberek ők, milyen motivációik, vágyaik, céljaik vannak?
Figyelt kérdés
Milyen elképzelésetek van a szexuális életükről? Végül, mi az, ami miatt távolságtartóak, bizalmatlanok vagytok velük szemben, milyen félelmeket, frusztrációkat, szorongásokat váltanak ki belőletek?
Kulturált, szofisztikált, de őszinte válaszokat kérek!
Köszönöm!
2021. máj. 3. 02:17
11/12 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás egyik kérdésem sem, hanem kíváncsi vagyok a válaszokra.
Nem amiatt kérdezem, amiket kérdezek, mert tanácstalan vagyok, hanem a férfiak látásmódja, gondolatai érdekelnének a kérdésben.
2021. máj. 3. 11:51
12/12 anonim válasza:
Férfit ért szexuális erőszakról eddig csak börtönben szocializálódott, amúgy heteroszexuális egyének kapcsán hallottam nagyon ritkán, soha meg sem fordult a fejemben ilyesmi melegek kapcsán. A nőies viselkedés, öltözködés (pl. női póló), hanghordozás ugyan egy kicsit irritál, de tudom, hogy aki ilyen, nem feltétlenül meleg. Ha tudnám valakiről, pl. kollégáról, szerintem nem zavarna, ha normális, és attól sem tartanék, hogy esetleg megtetszem neki... Persze ne beszéljen helyes pasikról, azt nőktől sem nagyon viselem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!