Ha egy hajléktalan nyerne mondjuk 5 milliót egy kaparóson, mit tudna vele kezdeni?
#7 a budapest bank eddig pl eléggé az volt. De végülis most már így lehet tényleg fideszes köré lesz.
#9 ezt, hogy csináltad?
Szerintem kegyetlenebb a világ, mint hiszitek, páran nagyon naivak vagytok.
Igen, néhány "kezdő" hajléktalan talán lábra tudna állni.
Kezdjük ott, hogy miután megnyerné egy régi motoros, nem valószínű, hogy magában tartaná. Ezt követően könnyen lehet, hogy azonnal halálra vernék. Ha mégis magában tartja, akkor elissza és elosztogatja vagy hihetetlen f*szságokra elveri nagyon rövid idő alatt (2-3 hét).
A világáról nem tudó, évek óta nem tisztálkodó, orrfacsaró bűzt árasztó szintű hajléktalanságból nincs kiút, sajnos. Láttam egy videót, hogy sokan már nem is akarnak kitörni, pl lustaságból. Valahogy elvegetálgatnak így, olyan szinten leépültek mentálisan és fizikálisan, hogy mindenre alkalmatlanok. Azzal sem értek egyet egyébként, hogy bárki kerülhet ilyen helyzetbe. Le lehet pontozni és közben a biliből is ki lehet húzni a kezeket.
Előző vagyok, érdekes adalékként még:
Igen, vannak emberek, aki semmilyen szinten nem tudják menedzselni a pénzt és ez nem lenézés, túlzás vagy kitaláció.
Testközelből láttam, hogy építőiparban dolgozó (javarészt C-típusú állampolgárok), akik egyébként jól dolgoztak és jól kerestek, pénteken a műszak végén kp-ban megkapták a 350et. Vasárnap reggelre nem volt pénzük, mert a szombati program kaszinózás, hatalmas kajálás és k*vázás volt. Ugyanez lenne a hajléktalanoknál is. És igen, el lehet költeni milliókat egy hét alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!