Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy az, akivel beszélgettél, egyszerűen eltűnt/felszívódott?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk itt elkezdtél valakivel beszélgetni, már hónapok óta beszélgettetek aztán egyről a kettőre nem válaszolt és soha többé nem hallottál felőle.

A kérdés nem csak gyakorira korlátozódik, hanem a valóéletre is.

Esetleg elkezdem én a saját példámmal :D

Velem egyszer történt ilyen, de az itt a gyk-n.

Sokáig beszélgettem egy kedves és jófej emberrel, sok témát kitárgyaltunk és őszintén jó volt beszélgetni olyannal, akivel sok dologban osztottunk hasonló véleményt és hasonló élményekkel rendelkeztünk.

Csak annyit tudok róla, hogy ő is férfi, 27 éves volt a beszélgetésünkkor(2014-2015) és ő is szeretett metinezni. Én ekkor 15 éves voltam, ezt ő is tudta. A beszélgetésünknek soha nem volt szexuális/romantikus jellege, ezért nem is tartottam tőle. Még annyit tudok, hogy Mohács közelében él/élt. Nagyjából ~1,5 évig beszélgettünk. Nem állandóan, de egy 2-3-4 naponta biztos dumáltunk.

A váratlan fordulat 2015 májusában történt, hiszen ekkor kaptam tőle utoljára üzenetet. Nem igazán értettem, hogy miért nem válaszol órákig, mert ha egyszer sokat beszéltünk, akkor elköszönésig általában.

Utána még kapott tőlem 10 üzenetet, hogy mi a baj, mi történt, aztán én sem írtam többet. Szomorú voltam, mert barátként tekintettem rá, de elengedtem.

Bár volt egy fordulat 17' nyarán, amikor eszembe jutott hirtelen és gondoltam felkeresem. A nickneve a mai napig megvan, mert az üzeneteket nem töröltem ki.

Próbáltam a nicknevét meg az adatokat róla összeegyeztetni és volt is találat az index fórumoldalán. Egyetlen poszt 2015-ből. A név stimmelt és a város is. Az e-mail cím látható volt, ezért írtam egy levelet, hogy csá én vagyok xy gyakoriról, emlékszel-e még rám, de erre sem érkezett válasz, szóval ennyi az én történetem :D

2021. máj. 2. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. Sajnálom! Megkérdezhetem, hogy tudtad meg, mi történt vele?
2021. máj. 8. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Boszankódtam, hogy nem ír vissza, pedig elötte még randiztunk is. De gondoltam nem tetszem neki vagy ilyesmi és így akar lerázni.Pár hónap múlva egy közös ismerős mesélte, hogy öngyilkos lett(vonat),nagyon sajnáltam, mert egy jó szívű, rendes, helyes,fiatal fiú volt. Sokan próbáltak neki segíteni,és úgy tünt jó irányba változik az élete de feladta és nem tudott változni. Azóta is sokszor eszembe jut. Értelmetlennek tartom a halálát. Amúgy nem is tudom pontosan mi volt a problémája, mert jó családból származott. Jól fizető munkája volt. Sok helyre utazott. Voltak barátai. Úgy kezdődött neki ez a lecsúszás, hogy elkezdett fűvezni és más drogokat kipróbálni a kollégákkal,leállt vele, de sajnos elkezdett hallucinálni és elég labilis lett. Úgyhogy szerintem a drogok miatt bekapcsolt nála valami.
2021. máj. 8. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!