Volt már veled olyan, hogy az, akivel beszélgettél, egyszerűen eltűnt/felszívódott?
Tehát mondjuk itt elkezdtél valakivel beszélgetni, már hónapok óta beszélgettetek aztán egyről a kettőre nem válaszolt és soha többé nem hallottál felőle.
A kérdés nem csak gyakorira korlátozódik, hanem a valóéletre is.
Esetleg elkezdem én a saját példámmal :D
Velem egyszer történt ilyen, de az itt a gyk-n.
Sokáig beszélgettem egy kedves és jófej emberrel, sok témát kitárgyaltunk és őszintén jó volt beszélgetni olyannal, akivel sok dologban osztottunk hasonló véleményt és hasonló élményekkel rendelkeztünk.
Csak annyit tudok róla, hogy ő is férfi, 27 éves volt a beszélgetésünkkor(2014-2015) és ő is szeretett metinezni. Én ekkor 15 éves voltam, ezt ő is tudta. A beszélgetésünknek soha nem volt szexuális/romantikus jellege, ezért nem is tartottam tőle. Még annyit tudok, hogy Mohács közelében él/élt. Nagyjából ~1,5 évig beszélgettünk. Nem állandóan, de egy 2-3-4 naponta biztos dumáltunk.
A váratlan fordulat 2015 májusában történt, hiszen ekkor kaptam tőle utoljára üzenetet. Nem igazán értettem, hogy miért nem válaszol órákig, mert ha egyszer sokat beszéltünk, akkor elköszönésig általában.
Utána még kapott tőlem 10 üzenetet, hogy mi a baj, mi történt, aztán én sem írtam többet. Szomorú voltam, mert barátként tekintettem rá, de elengedtem.
Bár volt egy fordulat 17' nyarán, amikor eszembe jutott hirtelen és gondoltam felkeresem. A nickneve a mai napig megvan, mert az üzeneteket nem töröltem ki.
Próbáltam a nicknevét meg az adatokat róla összeegyeztetni és volt is találat az index fórumoldalán. Egyetlen poszt 2015-ből. A név stimmelt és a város is. Az e-mail cím látható volt, ezért írtam egy levelet, hogy csá én vagyok xy gyakoriról, emlékszel-e még rám, de erre sem érkezett válasz, szóval ennyi az én történetem :D
Sajnálom.
Én megismerkedtem itt egy nagyon kedves lánnyal, sokáig leveleztünk, én is nőnemű vagyok. Sajnos nagyon magamnak való és ha történik valami az életemben, akkor halogatom a választ. Végül ott eszmélek, hogy eltelt egy év. :( És akkor már nem merek írni sem, mert annyira szégyellem magam.
Tehát nem hiszem, hogy veled lett volna baja.
Az is lehet, hogy a barátnője lett és rossz szemmel nézte a társalgást egy idő után (vágon hogy nem volt semmi).
Sajnálom, hogy így alakult, de ettől függetlenül ne add fel a barátkozást/ismerkedést!
Velem is sajnos többször előfordult ez, de 2 alkalommal bántott igazán.
netes barátság volt, velem egyidős lányokkal. Az elején hónapokon át napi szinten több órát beszélgettünk, végül FB-re tértünk át. Végig olyan volt, mintha ezeréve ismernénk egymást, nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot és szó szerint mindenről tudtunk és szoktunk is beszélni. Sokszor kikértük egymás véleményét, tanácsát, nagyon szerettem velük beszélgetni. Aztán az első lány, mindenféle előjel nélkül, 4-5 év beszélgetés után, a tavasz eleji üzenetem valamikor karácsonykor nézte meg, és akkor sem reagált rá semmit sem. Ennek már lassan 4 éve. A második lánnyal már majdnem 6 évig beszélgettünk, tavaly utoljára elpanaszolta, hogy mi történik vele éppen, én tartottam benne a lelket, majd felszívódott. ~1 éve még csak meg sem nézte, hogy mit írtam.
Nagyon bántott mindkét eset, mert azt hittem barátok vagyunk, vagy legalább törődnek velem annyira, hogy ennyi év után nem így lépnek le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!