Miért érezhetem magam 17 évesen 40 évesnek?
Egyszerűen annyira más a gondolkodásom mint a többi velem egykorúnak,és emiatt nincsenek is barátaim.
-Folyton komolyzenét hallgatok
-Utálok bulizni,inni,cigizni stb.
-Mindig olvasok
-A legtöbb időmet a tanulásba fektetem
-Szűz vagyok, és ha nem érzem úgy, hogy itt az ideje felőlem akár halálomig az is maradhatok, nem igazán érdekel
-Még egy energiaitalt se vagyok hajlandó meginni senkivel, mivel hajlamos vagyok diabéteszre és nem megyek el mekizni senkivel, mivel egészséges életmódot tartok amibe hetente 1x csempészek be egy étkezés erejéig cheat day-t, és ha heti egyszer egészségtelen kaját eszek, az számomra élvezetesebb pár Szívek Szállodája epizód közben elfogyasztani.
-Kapaszkodjatok meg, a hobbim a nyelvtanulás.
-Este 9-10 között fekszem, és ehhez szigorúan tartom magam minden nap.
Bő egy hónap múlva 19 vagyok és ha ez nyugtat rám a leírtak többsége igaz.
Vagyis az utolós kettő nem, illetve a komoly zene része sem.. De a többi az abszolút én. Gyakran gondolkozom azon, hogy velem van-e baj, vagy másokkal, de gyanítom velem, mert 4 éve 9.-ben tele voltam barátnőkkel aztán ők is elkezdtek bulizni, inni, cigizni én pedig nem, szóval ki lettem közösítve.
Azt hiszem azért a mai társadalom is egy kicsit el van cseszve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!