Az oltottak miért félnek az oltatlanoktól?
Nem vagyok sem oltás párti, sem oltás ellenes, csak érdekel, hogy ennek mi lehet az oka.
Szinte mindenhol azt látom, pár oltott úgy szidja az oltatlanokat, mintha azok kiemelkedően veszélyesek lennének a már oltott emberekre.
Miért nem fogadják el, hogy ők már védve vannak, és foglalkoznak az élet más egyéb dolgaival?
Érdekes, fél éve még az volt a mantra, hogy a tünetmentes hordozók a legveszélyesebbek.
Sok hülye oltásfétisesnek kisebbségi komplexusa van, mert a rossz genetikájuk miatt oltás nélkül nem tud megbirkózni a csökött testük a hapcivírussal.
Az összes eddigi kötelező vedőoltasunkra is igaz, hogy nem nyújt 100%-os védelmet.
Én be vagyok oltva, nem félek a (még) nem oltottaktól, nem is akarok senkit meggyőzni az oltasról. Ezt a félelem sztorit nekem kicsit úgy tűnik, hogy a nem oltották találtak ki, hogy hangosan kiabalhassanak egyet.
Egy oltott ember simán elkaphatja egy szintén oltottól.
Jé, most újat mondtam? :D
De ha Te be vagy oltva, akkor neked nem mindegy, hogy mivan a vírussal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!