Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az oltottak miért félnek az...

Az oltottak miért félnek az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem oltás párti, sem oltás ellenes, csak érdekel, hogy ennek mi lehet az oka.

Szinte mindenhol azt látom, pár oltott úgy szidja az oltatlanokat, mintha azok kiemelkedően veszélyesek lennének a már oltott emberekre.

Miért nem fogadják el, hogy ők már védve vannak, és foglalkoznak az élet más egyéb dolgaival?

2021. máj. 1. 18:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
61%

Érdekes, fél éve még az volt a mantra, hogy a tünetmentes hordozók a legveszélyesebbek.

Sok hülye oltásfétisesnek kisebbségi komplexusa van, mert a rossz genetikájuk miatt oltás nélkül nem tud megbirkózni a csökött testük a hapcivírussal.

2021. máj. 1. 21:34
 12/40 anonim ***** válasza:
28%
Félnek a buta emberektől, mert a buták kiszámíthatatlanok.
2021. máj. 1. 23:26
 13/40 anonim ***** válasza:
79%
Nem minden oltott fél az oltatlanoktól, csak az ostobább fajtájuk. Én csak olyan oltottat ismerek, aki nem fél az oltatlanoktól. Pl a szüleim is oltottak, feleségem is, én meg nem, de egyik sem fél tőlem.
2021. máj. 2. 10:15
 14/40 anonim ***** válasza:
43%

Az összes eddigi kötelező vedőoltasunkra is igaz, hogy nem nyújt 100%-os védelmet.

Én be vagyok oltva, nem félek a (még) nem oltottaktól, nem is akarok senkit meggyőzni az oltasról. Ezt a félelem sztorit nekem kicsit úgy tűnik, hogy a nem oltották találtak ki, hogy hangosan kiabalhassanak egyet.

2021. máj. 2. 10:52
 15/40 anonim ***** válasza:
85%

Egy oltott ember simán elkaphatja egy szintén oltottól.

Jé, most újat mondtam? :D

2021. máj. 2. 12:40
 16/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha hinnétek abban, hogy hatásos az oltás, befejeznétek a hisztit, nem másra mutogatnátok... Kérd meg anyát, hogy cserélje ki a pellust.
2021. máj. 2. 15:05
 17/40 anonim ***** válasza:
17%
Nem akarunk walking dead karakterekké válni.
2021. máj. 2. 21:12
 18/40 anonim ***** válasza:
6%
Miért oltassam be magam-koronavírus kisokos.- üsd be keresőbe, olvasd el, a "ha mindenki beoltatná magát"- részt. Oltatlanok tovább éltetik vírust, mert tudatlanok.
2021. máj. 15. 11:32
 19/40 anonim ***** válasza:
32%
Mert félelmetesek:)
2021. máj. 15. 12:44
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

De ha Te be vagy oltva, akkor neked nem mindegy, hogy mivan a vírussal?

2021. máj. 15. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!