Valami hiányzik az életemből de nem tudom mi.Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim,akikkel hetente többször találkozok.van tető a fejem folot,tudok hol lakni szóval meg van mindenem..igaz 17 éves vagyok (Fiú) és meg nem volt barátnőm,de nem ez a bajom.
Ez ugye csak egy átmenti időszak?
Vajon mi hihányzik az életemből?
2021. ápr. 30. 21:47
1/8 A kérdező kommentje:
És ami számomra nagyon durva,hogy apámat ez nem érdekli..😔
2021. ápr. 30. 21:54
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen jó lenne:/
De nem szertnék a terhedre lenni..
2021. ápr. 30. 21:59
4/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy így a karantén alatt nincs mivel eltöltened az idődet? A haestegekhez azt írtad hogy unalom, így ebből indulok ki. Ha valóban ez a probléma, javaslom próbálj ki vagy játsz ki egy játékot, nézz sorozatokat, stb. Sok-sok dolog van az interneten, ha valamilyen tartalmat keresel, biztosan találsz. Ha pedig nem az unalmat hanem magát a posztot vesszük figyelembe, akkor nem az apai elismerés vagy a figyelem hiányzik? Ezen a téren én is hasonló cipőben járok, apukámmal rosszba is vagyok, és őt sem érdekli nagyon hogy mi van velem, erre tudok én is max gondolni hogy vele szeretnél egy jobb kapcsolatot, vagy megértésre vágysz, bár lehetne több önbizalmad is. :)
5/8 anonim válasza:
De, az a bajod, hogy nincs barátnőd. Mindjárt megtelne tartalommal az életed, ahogy szerelmes lennél. Pont most van itt az ideje.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem
2021. ápr. 30. 22:50
7/8 anonim válasza:
Szia! A szeretnél írj rám privátban szívesen meghallgatlak:)
8/8 anonim válasza:
Nincs célod, ami motiválna. Nekem is ez a bajom. Alig tudok már lelkesedni valami iránt, és úgy érzem felesleges törnöm magam bármiért. Azért mert tisztában vagyok a hiányos képességeimmel, és mert nem látok olyan elérhető célt, ami jelentős örömet adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!