Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy 29-30 évesen...

Normális hogy 29-30 évesen azt érzem,hogy elvagyok "használódva"?

Figyelt kérdés

29 vagyok jelenleg de valami borzasztó dolgok vannak velem.

Régen szabadnak,boldognak,szépnek tartottam magam, imádtam az életet minden percét kiélveztem ez tartott kb 25 éves koromig.

Fiatalkorom az nagyon jó volt mindig volt csajom valamikor egyszerre több is, szexmániás voltam, folyamatosan szexeltem...bulizni jártam úgy éltem mint hal a vízben. Ezek mellett 8 évig drogoztam és olyan volt mint egy álom az egész élet (nyilván a drogok miatt is).

Szóval sok rossz dolgot tettem de imádtam az egészet.

Most eljutottam odáig hogy már élni nincs kedvem gyógyszerek nélkül(néha be nyugtatózom magam,iszok stb stb...szó szerint depressziós lettem amióta szakítottam az utolsó barátnőmmel, szóval orvoshoz is járok.

De mindegy nem is ez a lényeg 3 éve csak szenvedek nincs párkapcsolatom, nem is kell, mindenki kihasznált, magányos vagyok szóval az összes szar rám szakadt.

Semmi nem tesz boldoggá, nem is törődnek velem az emberek, mintha csak úgy elmúlott volna az egész fiatalkorom. Sokan megjegyzik hogy jól nézek ki stb de zéró önbizalmam lett...egyáltalán nem tetszek magamnak,ezért sem merek párkapcsolatot kialakítani. Szexuálisan sem vagyok már olyan aktív mint régen..egyszóval sokkal nehezebb lett minden.

Kinyírni azért még nem akarom magam, de normális ebben a korban "kiégni"?

Bocsi hogy hosszú lett de le kellett valahova írnom már.

2021. ápr. 30. 18:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
Jesus, örülj inkább hogy nincs nőd...
2021. ápr. 30. 23:49
 12/15 1112 ***** válasza:
Nem normális, de áltlagos. Énszerintem már a 20-as éveik első felében ki szoktak égni általánosságban sajnos a mai fiatalok. Tehát ilyen 21-24 éves korukra, szerintem. Egy idősek vagyunk, kérdező.
2021. máj. 1. 17:48
 13/15 1112 ***** válasza:
*még nem olvastam el a kérdés kifejtését
2021. máj. 1. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Add meg a dílered számát, mert én pont fordítva érzem magam, legalább lenne pár jó évem 😅

Viccet félre téve, nem drogoztam még sose, de sokat olvastam a témában, szerintem a fűre mérsékeltem nyugodtan visszatérhetsz, talán jobb lenne mint a nyugtatóra ivás...

Emellett általánosságokat tudok mondani, mint az az egészséges életmód, edzés, jó táplálkozás, találj valami hobbit, mondjuk motorozás stb.

Jó lenne nézetni egy vérképet is, akár az is lehet hogy kicsit alacsony a tesztoszteron szinted.

2021. máj. 5. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és úgy "ámblokk" , hagyd el az összes antidepresszánst meg nyugtatót, kb olyan mintha még most is drogoznál...
2021. máj. 5. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!