Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy 29-30 évesen...

Normális hogy 29-30 évesen azt érzem,hogy elvagyok "használódva"?

Figyelt kérdés

29 vagyok jelenleg de valami borzasztó dolgok vannak velem.

Régen szabadnak,boldognak,szépnek tartottam magam, imádtam az életet minden percét kiélveztem ez tartott kb 25 éves koromig.

Fiatalkorom az nagyon jó volt mindig volt csajom valamikor egyszerre több is, szexmániás voltam, folyamatosan szexeltem...bulizni jártam úgy éltem mint hal a vízben. Ezek mellett 8 évig drogoztam és olyan volt mint egy álom az egész élet (nyilván a drogok miatt is).

Szóval sok rossz dolgot tettem de imádtam az egészet.

Most eljutottam odáig hogy már élni nincs kedvem gyógyszerek nélkül(néha be nyugtatózom magam,iszok stb stb...szó szerint depressziós lettem amióta szakítottam az utolsó barátnőmmel, szóval orvoshoz is járok.

De mindegy nem is ez a lényeg 3 éve csak szenvedek nincs párkapcsolatom, nem is kell, mindenki kihasznált, magányos vagyok szóval az összes szar rám szakadt.

Semmi nem tesz boldoggá, nem is törődnek velem az emberek, mintha csak úgy elmúlott volna az egész fiatalkorom. Sokan megjegyzik hogy jól nézek ki stb de zéró önbizalmam lett...egyáltalán nem tetszek magamnak,ezért sem merek párkapcsolatot kialakítani. Szexuálisan sem vagyok már olyan aktív mint régen..egyszóval sokkal nehezebb lett minden.

Kinyírni azért még nem akarom magam, de normális ebben a korban "kiégni"?

Bocsi hogy hosszú lett de le kellett valahova írnom már.

2021. ápr. 30. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Neked anyukád nem mesélte el a hangya és a tücsök történetét?
2021. ápr. 30. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

8 év drogozás? Milyen drog? Meg milyen gyakran?

Az azért eléggé meg tudja viselni a szervezetet meg a lelkivilágot...

2021. ápr. 30. 19:24
 3/15 A kérdező kommentje:
2-es igen eléggé megtudja viselni. Amúgy zöld,bio,extasy,speed ezek napi szinten 3-6 g,hasis,kokó ritkán havi 1-2x.
2021. ápr. 30. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ilyen életvitel mellett normális, hogy ezt érzed. Kiégtél. Mert mit gondoltál 20 évesen, a drog jó? Meg hogy a féktelen buli meg szex adja az élet sava borsát? :D Te választottad, te viseled a következményeit. Még csak 30 vagy, elkezdhetsz igazán élni, karriert építeni, házba fektetni, utazgatni.
2021. ápr. 30. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Utolért a karma :D De amúgy gondolhattad volna, hogy nem tudod ezt az életvitelt egész életed során folytatni majd. Nem bántani akarlak, meg tényleg sajnállak is, de szerintem azért te is beláthatod, hogy picit megérdemled. Valószínűleg te is sok szomorúságot okoztál a körülötted lévőknek azokban az években, azáltal, hogy csak magadra figyeltél, ráadásul olyan dolgokat csináltál, amik nem feltétlen egészségesek lelkileg sem számodra. És nem normális kiégni, de az sem normális, amit csináltál ebben a korban. Azt ajánlanám, hogy próbálj szerényen élni, és ebben keresni a boldogságot. Figyelj magadra, de most ne úgy, hogy tönkretedd a környezetedet, valamint az egészségedet, tehát ne egoista módon. Próbálj szépen lassan leszokni a gyógyszerekről (valószínűleg teljesen sosem fog menni), és próbáld az ivást is minimalizálni. Először meg kell találnod magadban a belső békét. Az a "jó" ebben az egészben, ami most történik veled, hogy valószínűleg mélyen megbánod majd az egész nagy részét (nyilván nem az egészet, hiszen a boldogság is fontos, de azért a természetes boldogság maradandóbb, remélem érted mire gondolok).

„3 éve csak szenvedek nincs párkapcsolatom, nem is kell, mindenki kihasznált, magányos vagyok szóval az összes szar rám szakadt”

az írásodból ítélve biztos te is használtál ki embereket azért

„ezért sem merek párkapcsolatot kialakítani”

őszintén szólva nem is nagyon kéne… mármint azzal csak tönkre tennéd a párodat is némileg, jobb legalábbis biztosan nem lenne egyikőtöknek sem.

Amúgy harminc éves vagy… nem vagy öreg, de itt az ideje kicsit visszavonulni, magadba nézni, és egy egészségesebb (nem azt mértem ez alatt, hogy salátán és vizen élj, valamint naponta 2x kondizz) életmódot kialakítani. Mos elsőre nem másokkal kell jóban lenned, hanem önmagaddal.

Ez lehet hogy most úgy hangzik, hogy „cöhh, mondani könnyű kisapám”, de vagy ez lesz vagy hamarosan meghalsz, úgy hogy semmit értelmeset nem tettél, esetleg egy iszákos bácsiként fogsz ücsörögni a koszos szobád és törött üvegek közepén, a padlón (minden értelemben a padlón), véreres szemekkel, az ötvenes éveid közepén, benyugtatózva.

2021. ápr. 30. 19:56
 6/15 A kérdező kommentje:
5 Elég jól látod úgy gondolom a helyzetet, és köszönöm a választ hasznos volt!
2021. ápr. 30. 19:58
 7/15 anonim válasza:
13%
Bunkó válasz volt az #5
2021. ápr. 30. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon nem akartam bunkó lenni, kedves 7es. Kérlek ne vedd magadra... én már annak örülök, hogy a kérdező hasznosnak találta, de jól tudom, hogy jobban is megfogalmazhattam volna... sajnálom, ha neked kellemetlen volt elolvasni.
2021. ápr. 30. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

jó neked, hogy legalább az a pár jó év megadatott

van, aki semmit sem kap az élettől, és már fiatal korától egész életében azt érzi amit most te

2021. ápr. 30. 23:35
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Vagy te már 46 is, nem 29.

Ez ilyen. Nem kellett volna elbaxni az utolsó kapcsolatodat.

2021. ápr. 30. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!