Ha egy lány azzal vádol hogy el akarom „csavarni“ a fiúja fejét (én is fiú vagyok) akkor ezzel egyben feltételezi a fiújáról hogy el is tudnám csavarni?
Mert kettőn áll a vásár. Én egy full hetero fejét nem tudom elcsavarni még ha akarnám se.
Na de ha az a díszpinty alfahím „ingadozó“ akkor még akár el is csavarhatom...
Tehát ha a csaj félti tőlem a fiúját, akkor ő maga is úgy gondolja lenne esélyem a hapsijánál?
Mert ha nulla esélyem lenne nála nem lenne miért félteni se.
ugye röviden: egy full heteronak semmi félnivalója tőlem.
egy bi-nek meg annál inkább.
és nagyon nem úgy tűnik hogy a fiúnak bármi kifogása lenne a társaságom ellen, noha ő is tudja rólam hogy nem épp a lányok után futok.
"önértékelési és kötődési problémáiról."
Majd kíváncsi leszek akkor mit mondasz ha lefekszem a fiújával mert ez se kizárt. Én rajta vagyok a témán.
Ugyan mit szólnánk hozzá?
A döglött kutyát nem érdekli, hogy kivel mit csinálsz vagy nem csinálsz!
" hogy a lány elkíván téged a jó búsba"
Hát kívánni azt bármit lehet. De attól én még maradok. Ő meg fejre is állhat akkor is viszem a fiúját.
Mint írtam kettőn áll a vásár. Ha a fiúja úgy állna hozzá esélyem se lenne. De mivel másképp áll hozzá, így ki tudja mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!