Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem szeret filmeket,...

Aki nem szeret filmeket, sorozatokat nézni azok mit szoktak csinálni helyette, hogy teljen az idő?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 17:04
1 2
 11/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne arra törekedj, hogy elmenjen az idő. Az úgyis elmegy, ha akarod, ha nem. Inkább töltsd meg a kevéske idődet értelmes elfoglaltságokkal.
2021. ápr. 29. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már "leszoktam" a filmekről és sorozatokról, évek óta nem találok semmi jót, így a kiesett időt internetezéssel töltöm el, ebbe bele tartozik pl youtube videók nézése, gyk böngészése stb.
2021. ápr. 29. 17:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Videójátékok, könyvek, sport, YouTube, chat, gyakori... :)
2021. ápr. 29. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Olvasok, sportolok, gépezek, haverokkal lógok kb. ennyi 😄 Nekem a filmek/sorozatok unalmasak, nekem kell, hogy valamiben részt tudjak venni, interaktív legyen. Nem mondom, hogy sosem nézek sorozatot, de kb. heti 1-2 részt, filmet meg kb. fél évente 1-et, az is általában vmi dokumentumfilm, aminek érdekel a témája.
2021. ápr. 29. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen random időpontokban dolgozom a vállalkozásomon, ezenkívül a hobbimmal foglalkozom, fejlesztem a testemet-elmémet-lelkemet, és persze vannak a családi programok.
2021. ápr. 29. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül negyven éve unatkoztam utoljára, és ebben a negyven évben éppen lassítani szerettem volna az időt, mintsem azt megélni, hogy végre teljen már el. A gyerekek, a feleségem, a ház, a kert, a vállalkozás mindig ad elfoglaltságot bőven. Nagyon precízen kell rangsorolni, hogy mit milyen sorrendben és időráfordítással végezzen el úgy az ember, hogy még maradjon személyes ideje is arra, hogy pihenjen és töltekezzen.

Nyári naplementék alkalmával szeretek a fűre hanyatt feküdve a szél által kergetett felhőket nézni - és nem gondolni semmire. Ez a relaxáció, vagy meditáció az, amit leginkább szeretek, ha éppen nincs feladatom. Sajnos nem sűrűn adatik meg...

2021. ápr. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!