Másoknál is van olyan, hogy a 2 véglet vagytok kedvtől függően? Vagy nagyon jófej és vicces vagy pedig unalmas, vagy esetleg gáz, furcsa válaszadó?
Nem vagy vele egyedül Kérdező :) eddig még én sem beszéltem erről senkinek sem, mert úgy voltam vele, hogy 1) nem értenék, 2) nem is akarnák, illetve 3) tudok olyanról is, aki bűntudatot/rossz érzést keltene bennem emiatt. Szóval tényleg nem vagy vele egyedül :D
Nekem újkeletű, bár relatív, mert max 2 éve kezdődhetett. Abban, hogy kinövöm még 20 éves fejjel is reménykedek :D (#11 voltam)
Azzal nem lesz gond :D Eddig is így volt, ezután is így lesz. Egyre lejjebb kerülök, és minden egyre szarabb.
Csodálatos az élet!
Amúgy meg, ha észrevettétek minden, de tényleg minden a felfogásunkon múlik. Ha elhiszed azt magadról, hogy te igenis jófej vagy, vagy olyan jo, mint a többiek (mert nekem az önbizalomhiányból fakad ez) akkor szerintem ez a probléma is megoldódik. Csak gyakorolni kell leszarni a negatív érzéseket és a TULGONDOLAST (19/L)
Ez utolsó, neked is szól, mivel amire gondolunk sokat azt vonzzuk be és ez nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!