Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másoknál is van olyan, hogy a...

Másoknál is van olyan, hogy a 2 véglet vagytok kedvtől függően? Vagy nagyon jófej és vicces vagy pedig unalmas, vagy esetleg gáz, furcsa válaszadó?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 17:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de amikor a "gáz, furcsa válaszadó" ( nem tudom jobban megfogalmazni azt az állapotot :D ) hangulatban vagyok, próbálok keveset beszélni, mert az akkor történő kommunikációból nem mindig sül ki jó dolog sajnos. Lekopogom, de ez az említett véglet szerencsére kevésszer jelenik meg, de amikor igen, valaki mindig megjegyzéseket tesz rá. Be is szólnak érte, de ezzel nem igazán segítenek amúgy..
2021. ápr. 28. 18:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Végre van aki megért!!! Erről eddig nem mertem beszélni senkinek, mert gondoltam úgyse értik, legalábbis a környezetemben lévők, de látom nem vagyok egyedül :D Elég rég ezzel küszködők, de csak abban reménykedem, hogy egyszer kinövöm a kellemetlenségek elkerülése végett.
2021. ápr. 28. 18:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem fogod ^^ Te is szenvedni fogsz egész életedben.
2021. ápr. 28. 18:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszi, remelem te is ^^
2021. ápr. 28. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele egyedül Kérdező :) eddig még én sem beszéltem erről senkinek sem, mert úgy voltam vele, hogy 1) nem értenék, 2) nem is akarnák, illetve 3) tudok olyanról is, aki bűntudatot/rossz érzést keltene bennem emiatt. Szóval tényleg nem vagy vele egyedül :D

Nekem újkeletű, bár relatív, mert max 2 éve kezdődhetett. Abban, hogy kinövöm még 20 éves fejjel is reménykedek :D (#11 voltam)

2021. ápr. 28. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Azzal nem lesz gond :D Eddig is így volt, ezután is így lesz. Egyre lejjebb kerülök, és minden egyre szarabb.

Csodálatos az élet!

2021. ápr. 28. 18:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Amúgy meg, ha észrevettétek minden, de tényleg minden a felfogásunkon múlik. Ha elhiszed azt magadról, hogy te igenis jófej vagy, vagy olyan jo, mint a többiek (mert nekem az önbizalomhiányból fakad ez) akkor szerintem ez a probléma is megoldódik. Csak gyakorolni kell leszarni a negatív érzéseket és a TULGONDOLAST (19/L)

Ez utolsó, neked is szól, mivel amire gondolunk sokat azt vonzzuk be és ez nem hülyeség.

2021. ápr. 28. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha feladnám az elveimet, azzal ugyanúgy megdöglenék, mintha a saját sorsomat nyomorítom meg annyira hogy élhetetken legyen :D
2021. ápr. 28. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!