Melyik ébreszt benned nagyobb ellenszenvet?
Nem igazán arra vagyok kíváncsi, hogy melyiket ítéled el jobban tudatosan, hanem a zsigeri reakcióra.
1, Amikor egy férfi másokon nyerészkedik, hatalmas vagyont halmoz fel vagy mások kárára, vagy nem teljesen törvényes úton (pl egy főnök alulfizeti a beosztottjait, és megtartja magának a hasznot, vagy a parlamentben ülő oligarchák, akik az adónkból élnek luxusban életük végéig)
2, Amikor egy nő egy férfi pénzére utazik, le lehet kenyerezni drága holmikkal. Nem szerelmből van a férfival, de a férfi sem vele, és ezt mindketten pontosan tudják, és elfogadják.
Nem unjuk. Menj akkor máshova, nem körülötted forog a világ.
Mindkettő gusztustalan dolog, szép példával élnek a jövendő generációk felé.
A másodikkal nem értem, hogy mi a probléma. Mindkét fél tisztán játszik, mindkettő megkapja amit akar, akkor ezzel mi a baj?
Az első viszont undorító.
Engem a második.
Az első esetben idegenekkel cseszik ki, a második esetben pedig a legszebb érzést csúfolja meg.
És nem, ne gondold, hogy Lölőke tudja, hogy Andi nem szereti. Az ilyen palik meg vannak róla győződve, hogy beléjük igenis szerelmesek ezek a nők. Hát ne viccelj már, azok a pasik, akik prostihoz járnak, mind meg vannak győződve arról, hogy a prosti élvezte velük a szexet. Hát uraim, sajnos rossz hírem van...
Az első eleve két kategória.
Nem a főnök, hanem a tulajdonos él jól az alacsony bérekből. Viszont nem kötelező kis pénzért dolgozni. Ezért ez a kategória nem is kérhető számon ilyen formában szerintem.
A feketegazdaság és a politikai erővel elért vagyongyarapítás már igen, azokat fel kellene húzni egy villanyoszlopra.
2. Az nem különösebben érdekel, hogy valaki ilyen formában prosti. Csak ne csináljon úgy, mintha nem az lenne.
1: erre szavazok
2: ha mindketten tudjàk akkorr rajta... az ő dolguk... pl lölö baràtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!