Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden nagyobb dologra emléksz...

Minden nagyobb dologra emlékszel amivel a hozzád közel állók megbántottak? Vagy amivel az utóbbi években?

Figyelt kérdés

Elég rossz a memóriám de ez mindig is így volt. Már egy ideje ha egy hozzám közel álló ember megbánt, akkor fel szoktam írni a szituációt, mert egyébként is van mikor később eszembe jut és jobb ha pontosan tudom hogyan is történt. Sokat agyalok rajta utólag sajnos.

Vagy ha valaki megbánt akkor felírom, és mikor alkalmasnak tartom rá az alkalmat akkor meg szoktam vele beszélni, hogy hogyan is értette és szeretem tisztázni a helyzetet, hogy ne maradjon bennem tüske.

+ ha valaki olyannal beszélek akiben tudom, hogy nem bízhatok meg teljesen (nem a családból) azt is fel szoktam írni, hogy vele mit osztottam meg, hogy később ne érjen váratlanul hogy azt tudja rólam

Ezek nagyon beteges dolgoknak számítanak? Hogyan lehetne róla leszokni?

2021. márc. 25. 10:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a kis dolgokra is, bárkinek felemlegetek akár tíz évvel ezelőtti sértegetést is.
2021. márc. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!