Tetszenek a nagy pocakú, jólétben meghízott férfiak ? Mit gondoltok róluk?
Figyelt kérdés
Én imádom, már várom a jó időt, hogy láthassam, hogy feszül rajtuk a póló, ing.2021. ápr. 16. 13:26
1/27 anonim válasza:
Nekem páromnak amióta nagyobb a hasa, sokkal jobban szeretek hozzabujni.
Egyedül az egészsége miatt próbálok neki egészségesebb kaját főzni, mert a hasi zsír a legveszélyesebb.
2/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Én is dundi vagyok és voltam is, hogy néznénk már ki az ágyban, akció közben.:D
A férjem viszont kamasznak kifejezetten vékony volt, mostanára, közel a 40-hez teljesen normális alkat. Nekem ez jön be.
4/27 anonim válasza:
Igénytelenek és egészségtelenek. Egyáltalán nem jönnek be.
5/27 anonim válasza:
Vágódisznók.
by:. Schobert Norbi
6/27 anonim válasza:
Nem vagyok Schobert Norbi fan, de nem ezt mondta.
Azt mondta, hogy
"Helytelen az a mondás, hogy a férfi 100 kg-nál kezdődik. A vágódisznó kezdődik 100 kg-nál, nem a férfi!"
Csak hogy pontosak legyünk!
7/27 anonim válasza:
A nagyon elhízottak nem, a kicsit húsosabbak igen. Az egyik válaszolóhoz hasonlóan az én párom is nagyon vékony volt tiniként, de most, így 25 éves korára felszedett pár kilót és így sokkal jobban tetszik 😌 Most van normál alkata kb, egy pici pocakja van, de nekem ez sokkal jobban bejön, mint a vékony alkat.
8/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a túlsúly, de a szépség szubjektív. Viszont sajnos az elhízás még egészségtelen is.
9/27 anonim válasza:
Az, hogy egészségtelen, szinte senkit nem érdekel. Ez legjobban a zabálós kérdéseknél látszik. Zavar-e, ha a párod egész nap tömi magát, szól a kérdés, a legtöbb válaszban pedig megtalálható a "ha nem látszik rajta, nem".
10/27 anonim válasza:
Nem, a legkevésbé sem. A zsír se nem egészséges, se nem esztétikus, a sörhasat pedig nem a "jóléttel" kapcsolom össze. Egyébként is a vékonyakra bukom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!