Hogy csinálta, akinek sikerült tullendülnie azon hogy ne nyomassza annyira, hogy Magyarországon ilyen mocskos a politika és a közélet?
@17:13
Tisztában vagyok a valósággal, hogy nyugaton sok szempontból mennyivel jobb a megélhetés. De azzal mondjuk tisztában vagy hogy ahol ennyiket keresnek az ismerőseid, ott mennyibe kerül egy saját albérlet?
Honnan tudod, hogy más országokban milyen "a közélet"? Nekem vannak benyomásaim, annyira nem izgat, de van egy tippem: ugyanilyen... pláne Közép-Európában.
A nyugatiaknak is megvan a maga baja... a délieket meg hagyjuk is... tudod mit, ne hagyjuk: olasz ismerősöm mesélte de sajnos én is tapasztaltam, hogy itt vitatkozni IS képtelenek az emberek. Olyannyira szélsőséges 2 irányzat alakult ki...
De, hogy válaszoljak a kérdésre, érdemes emberekkel (sokfélével) beszélgetni, hírpirtálok helyett. Rájön az ember hogy a helyzet sokkal összetettebb mint amiről ezek a kamu viták szólnak, de arra is, hogy épp egy gazdasági bumm kellős közepén vagyunk, ezt már kifejezetten Magyarországra értem. Van pénze az embereknek, ilyet kb 30 de inkább 40 éve nem láthattunk. Nem egy rossz dolog. Ha a te helyzeted rossz, azt nagyon sajnálom, de hidd el, még neked is jut jó lehetőség ha akarsz és tudsz dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!