Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mit éreznek azok, akik...

Vajon mit éreznek azok, akik egy időssel/kisebb gyerekkel/fiatallal leállnak keménykedni, de amikor odamegyek leállítani, akkor csak messziről mernek szájalni nekem?

Figyelt kérdés
Az eset a következő: idős nőbe két fiatalabb felnőtt beleállt az orrom előtt valami mondvacsinált okkal. Konkrétan a férfi rámászott a nénire, a nőke közben szidalmazta. Amikor odamentem, számon kérni őket (az esetet végignézve jogosan), akkor meg elkezdtek hirtelen odébb állni. Amikor "biztos távolságra" ért tőlem a "férfi" ilyet szólt, hogy "ne messziről keménykedjek" (amikor ő kezdett el elmenni tőelem). Erre annyit kérdeztem csak, hogy "menjek oda? Szeretnéd? Szívesen odamegyek hozzád." ... erre néma csend. Utána sajnos/mem sajnos arra kelett mennem, amerre ők (buszmegálló). Azt hitték, hogy követem őket, ezért szó szerint elkezdtek menekülni előlem. Most csak annyi érdekelne, hogy mit éreznek az ilyen emberek? Miért jó nekik egy idősön/náluk gyengébben kiélni a hajlamaikat, amikor meg jön egy velük egy súlyvsoportú, akkor pedig egyből fülüket-farkukat behúzzák?

2021. ápr. 13. 10:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20 Nem a te véleményedről volt szó. Hanem arról, hogy aki nem akarja, hogy más kutyája odamenjen hozzá szagolgatni, annak ehhez joga van. Igenis szólhat érte, ha zavarja. Mondjuk ez is csak jómodor lenne egy kutyatartótól, hogy ne engedje a kutyájának szaglászni a mellettük elhaladókat. Még mindig ott tartunk, hogy azért mégsem azonos jogai vannak egy kutyának, mint egy embernek.
2021. ápr. 13. 13:43
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha nincs jogszabály arról, hogy milyen távolságot kötelező tartani kutyával másoktól, akkor az is csak egy vélemény.

2021. ápr. 13. 14:04
 23/23 A kérdező kommentje:
19-es. Akkor enyni erővel leordíthatom azt is, aki mellettem megy el egy szűk járdán, mert "intimszféra"....
2021. ápr. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!