Itt miért van ennyi rosszindulatú ember ?
Nem vagyok hülye ember.. egyetemre járok szóval nem tartom magam hülyének, szimplán a támadó embereket nem értem akik mindenáron bele akarnak kötni mindenkibe mert ettől érzik jól magukat.
Lehet azért mert amúgy is lelkisebb időszakon megyek keresztül és most úgy mindent magamra veszek, de egyébként nem érdekelnek. Csak nem tudom megérteni miért lesz valaki több attól hogy ha valakit lehord mindennek.
Sajnálom. Úgy látszik ez a divat manapság. Tényleg borzasztó kommentek szoktak lenni, sok a beteg frusztrált ember, mást nem tudok erre mondani. Egyébként ezek az emberek magukkal sincsenek megelégedve, csak itt játszák a nagy okos megmondó embert.
#8 és volt egy, ami nem tuskó módon válaszolt?
Mert akkor talán érdemes arra koncentrálni. Nem haverokkal való beszélgetés a gyakori. Itt trollok és unatkozó emberek vannak többségben. Ezt tartsd szem előtt és tanuld meg szűrni a tuskókat, mert enélkül sok rossz tapasztalata lesz itt.
Gyakori nem az a hely, ahol barátra lesz és leli segítséget kapsz. Állj így hozzá és akkor pozitívan tudsz csalódni abban a közel két tucat emberben aki a tízezres felhasználó táborból azt képviseli, ami neked kell.
Köszönöm szépen :) igazad van!
Mert sok ember tele van ilyen olyan problémákkal, és másokon vezetik le. Ez mnidenhol igy van általában.
De én azért itt ebben a topikban nagyon sok olyan hsz -t látok ami épitő, és szerintem ez tök jó.
Más topikot nem nagyon nézek, mert vagy nem érdekel, vagy tudom, hogy fertő, és az nekem nem kell.
A valóságban is ilyenek az emberek nem csak pl. itt a gyakorin,tapasztalatból írom.
A magyar emberekre az irigység,rosszindulat,bunkóság,
megkeseredettség és a kétszinűség a jellemző,persze van kivétel.
Ezekből a dolgokból kifolyólag a frusztráltságukat és a feszültségüket más embereken vezetik le,van akinek ez még örömet is okoz.
Kérdező! Egy szóval nem írtam, hogy hülye vagy :) Feltettél egy kérdést, én válaszoltam. Ezt nem rád értettem, hanem arra a szitura, hogy mért válok "rosszindulatúvá". Nem is értem, hogy mért vetted magadra...
12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!