Mennyire vagy telefonfüggő?
Hány percenként nézel rá?
Mennyi időt bírsz ki nélküle?
Nincs ilyen, hogy bizonyos időnként tuti ránézek. Pl, ha kirándulok, vagy valami tartalmassal töltöm az időm, van, hogy órákig nem nézek rá. Egyébként naponta 10+ órákat nyomkodom, mert elég élettelen vagyok, ha valaki baráttal beszélek, azt is Messengeren csinálom, persze telefonon, mert gépen bármikor besétál mögém valaki, ha elmegyek pisilni, elolvassák az üzeneteim.
Igazából azzal nyugtatom magam, hogy hasznos dolgokra használom ezt az eszközt. Pl mások tévén néznek filmet, én telón, mások könyveket lapoznak, én telefonon olvasok cikkeket, egyes emberek random az utcán megmondják a frankót, én a gyakorin meg YouTube-on mondom meg a magamét és adok tanácsokat másoknak. A telefont használom az online sulihoz, ha rajzolok vagy festek van, hogy onnan nézek képeket inspiráció gyűjtéshez, illetve van 1-2 játék, amit néha (ha sokat kell egyedül várnom vagy, ha meghívlak online társasra akkor) játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!