Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fordult már elő veled, hogy...

Fordult már elő veled, hogy véletlenül a másik nem vécéjébe mentél be ? Volt visítás, zsivaj ? Vagy hogy a takarítónéni benn volt és látta a szerszámodat ?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 16:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2021. ápr. 10. 16:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer. Befelé nem találkoztam senkivel, kifelé a mosdóknál volt 1 férfi, akkor esett le, hogy rossz helyre mentem. Nem szót semmit.
2021. ápr. 10. 16:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Női wc-be mentem be egy múzeumban. Nem találkoztam bent senkivel, amikor kifelé jöttem, akkor nevetett ki a barátnőm, meg egy másik nő, aki ott állt.
2021. ápr. 10. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Női wc be mentem be egy lánnyal, discoban, leszopott utána elküldtek minket a helyről:d
2021. ápr. 10. 16:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én jó helyre mentem be (női vécé), de volt bent egy férfi, aki az egyik vécéfülkében állt és vizelt. Nálam háttal állt, nem látott engem. Nem szóltam neki, elmentem mellette, bementem egy másik fülkébe és elintéztem a dolgom. Mire kijöttem, már nem volt ott.

Ez egy pub vécéjében volt amúgy, szóval gondolom már részeg volt, ezért nem látta, hogy a női vécébe ment be és ezért nem is zárta magára a fülkeajtót. :D

2021. ápr. 10. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Iskolában, a női WC-be :D

Hogy mi történt? A baráti kör "hölgytagjaival" beszélgettünk és iszogattunk két tanóra közötti üresjárat közben. (Nyugakmat kérek az érzékenyebb idegzetűektől! Középiskola volt, végzős év, és tudatos emberek voltunk, nem divatnak élő hülyegyerekek.)

Persze előfordult hogy számunkra idegen lányok is jöttek-mentek, de nem zavartuk egymást :D

2021. ápr. 10. 16:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik szórakozóhelyen olyan ótvar volt a női vécé, hogy inkább a fiúvécébe mentem be.
2021. ápr. 10. 17:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Fordult elő. Véletlenül is, direkt is. Sosem volt sikítás. Adott szituban megbeszéltük, hogy eltévedtem, és őszintén elnézést kértem, és mentem kifelé. Amikor szándékosan mentem be, akkor meg nem volt miért elnézést kérni, mert van gerincem és ha valamit szándékosan csinálok, arra nem fogom rá, hogy véletlen. Olyan is volt, hogy egy csaj hívott be oda.
2021. ápr. 10. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

7

Detto. Én is szándékosan mentem fiú wc-be mert a női vállalhatatlan volt.

2021. ápr. 10. 17:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként a női WC-be járok, mert az mindig tiszta és szokott lenni wc papír meg szappan a kézmosáshoz.

Még egyszer sem buktam le, mert egy rohadt nindzsa vagyok.

2021. ápr. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!