Fordult már elő veled, hogy véletlenül a másik nem vécéjébe mentél be ? Volt visítás, zsivaj ? Vagy hogy a takarítónéni benn volt és látta a szerszámodat ?
Igen volt többször is.
Volt amikor csak véletlen mert furcsa módon nem volt ki írva,láttam hogy onnan jön ki egy férfi gondoltam biztosan az a férfi wc,senki sem volt bent,el végeztem a nagy dolgomat és megyek kezetmosni erre egy anyuka és kislánya jön befelé furcsán nézve.
Volt amikor le volt zárva a férfi wc.
Volt amikor tele volt a férfi wc vagy éppen a takarítás volt és nem lehetett be menni,nagyon kellet már így muszáj volt be mennem a nőibe.
Volt amikor már nagyon fáradt voltam és kómás,egy gyorsétterembe mentem wcre,végzem a dolgomat és hallom hogy nők beszélgetnek a mosdóba,nem mertem ki menni amíg el nem mennek,20 percig vártam hogy ki mennyenek,aztán azt hittem megúszom de nem mert pont jöttek be és kieső szemekkel néztek.
Egy sofőr nehezebb napjai.
Érdekesek ezek a nemek közötti megkülönböztetések, a különböző kúltúrkörökben kialakuló tabuk, szégyellni való dolgok.
Ez kb. olyan mint a gender elmélet, hogy majd mindenki eldönti, fiú-e, vagy lány. A tigris azért eszik húst, mert az anyukája erre tanította. Ha egy őzike lett volna az anyja, akkor ő is legelne... Háát biztosan... :D
Azért "szerencsére" a természet, a valóság, (igez néha elég dúrván), de helyreteszi ezt a sok hülyeséget.
Saját életemből elmesélek egy példát:
Kamasz tanuló gyerekként egy vegyipari gyárban voltam szakmai gyakorlaton.
Egyik nap egy vegyi anyagot kellett lecentrifugáni, ráadásul forrón.
Itt persze ipari méretű ezres centrifugára gondoljatok.
Beosztottak, hogy segítsek az egyik melósnak, (és persze tanuljak).
Látom beöltözik, gumikesztyű, arcvédő, gumikötény...
Felvettem én is egy arcvédőt, egy pár gumikesztyűt, de gumikötényt már nem.
Minek az?
Láttam hogy mosolyog a bajsza alatt, de nem szólt semmit.
Elkezdjük a munkát, pörög a centrifuga, állunk mellette.
Ezek a fugák kb. derékig érnek.
Egyszer csak érzem, mintha valami csípné a tökömet.
De pillanatok alatt, egyre jobba és jobban, de valami nagyon dúrván.
Naa, ennek a fele se tréfa! Eldobok mindent, berohantam az étkezőbe, odavágódtam a vízcsaphoz. A takarítónő éppen mosogatott ott valamit, őt félrelöktem.
Előkaptam a farkamat, aztán nyomattam rá a hideg vizet ezerrel:D
Ő a szája elé kapta a kezét: Na de Lacikám! Mit művel???
Ne is tessék törődni velem, vészhelyzet van!
Szóval amit én nem tudtam, hibás volt a centrifuga tömítése, pont derék magasságban kifujta az oldószert, ami gumikötény híján szépen bement a gatyámba... :D
Tehát ennyit a szégyenlősködésről, hogy női vagy férfi WC, ha balhé van, betegség, baleset, vagy akár csak egy hasmenés, ezt a hülyeséget el kell felejteni és segíteni kell a másik embernek. És ilyenkor tök mindegy, hogy férfi, vagy nő, vagy éppen delfinnek képzeli magát az illető... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!