Mások miért nem látják, hogy csak megjátsza magát?
Van egy ismerősöm, akinek szuper melója volt, illett is hozzá, mert értékesített. Mindenkire rábeszélte az árut, a vérében van. Mondjuk az anyját is eladná egy jó üzletért,,meg a barátságai nagy része is mind érdekből van.
Persze ezt sokan nem látják, csak azt, hogy milyen jófej, mosolygós.
A covid miatt elvesztette az állását és emiatt egy kicsit magába zuhant.
Ugye lecsengett a népszerűség, nem igazán tudja magát eladni.
Na ma elkezdett a depressziójával hírnevet szerezni. A helyi város facebook oldalán interjút adni a betegségéről stb.
Az emberek meg sajnálják, meg éltetik, hogy micsoda erő van benne, meg mindig is mennyire pozitív volt.
Ezt komolyan miért kell? Mások miért nem látnak a színfalak mögé? Minden amit tesz, az érdekből van, hogy körülötte forogjon a világ?
Én is depressziós vagyok, de az lenne az utolsó, hogy ezt valahova bárhova is kiposztoljam..így is előítéletesek az emberek, nehogy azt hidd hogy sajnálatból adják a lájkokat neki vagy hasonló...inkább örülnek neki, hogy valami baja van.
A legkétszínűbbek meg odaírják "sajnálom" stb...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen kedves utolsó, én is fáztam már rá hasonlóra.
Nem is akarok igazságosztó szerepet játszani, mert semmi jogom hozzá.
Egyszerűen csak bánt, hogy ilyen felszínesek az emberek. Jobb világot akarnak, de hogyan, ha még saját magukhoz sem őszinték és a kamuhoz tapsikolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!