Sokszor hallani, hogy nagyok az elvárások manapság. Ez mire szokott leginkább vonatkozni? Párkapcsolatra, anyagiakra?
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Az én elvárásaim is nagyok bizonyos fokig, nem érem be akármivel.
Egyik osztálytársam elvárása 18 évesen, hogy a fiúnak legyen audija, jó állása, saját lakása, ahol nincsenek a szülei, és 21 felett legyen. De a kocsi és a lakás a beugró. Megkérdeztem, hogy ő mit ad ezért. Azt mondta, hogy főz, mos és takarít. :D
Párkapcsolat terén tényleg ennyire fontosak ezek a dolgok? Nekem bőven elég lenne, ha lenne egy jó állása, hogy a jövőben együtt eltudjunk költözni a félretett pénzünkből, esetleg egy kis szülői segítséggel. A kocsi nem érdekel, megszerzem magamnak a jogsit meg akár egy kis twingóba is beülök, ha épp az van kezdetnek. Szóval mikor ilyen elvásásokat hallok, úgy érzem, hogy nekem elég alacsonyak.
Ennyivel én is megelégednek. :)
Igencsak elszaladt a csikó az osztálytársaddal. Nagyon felszínes, sekélyes ember lehet ő. Ha már ekkora igényeket támaszt, neki is jóval többet kellene felmutatnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!