Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokszor hallani, hogy nagyok...

Sokszor hallani, hogy nagyok az elvárások manapság. Ez mire szokott leginkább vonatkozni? Párkapcsolatra, anyagiakra?

Figyelt kérdés
Ti hogyan látjátok?

2021. ápr. 9. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Nagyok az elvárások, de szerintem ez nem probléma. Senki nem tudja teljesíteni őket. Viszont, így legalább nem gyöpösödünk be. Számomra életem tragédiája lenne, ha elérnék mindent, onnantól egyszerűen nem lenne értelme. Szóval a magam részéről örülök, hogy ez a küldetés lehetetlen.
2021. ápr. 22. 23:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

Az én elvárásaim is nagyok bizonyos fokig, nem érem be akármivel.

2021. ápr. 23. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik osztálytársam elvárása 18 évesen, hogy a fiúnak legyen audija, jó állása, saját lakása, ahol nincsenek a szülei, és 21 felett legyen. De a kocsi és a lakás a beugró. Megkérdeztem, hogy ő mit ad ezért. Azt mondta, hogy főz, mos és takarít. :D

Párkapcsolat terén tényleg ennyire fontosak ezek a dolgok? Nekem bőven elég lenne, ha lenne egy jó állása, hogy a jövőben együtt eltudjunk költözni a félretett pénzünkből, esetleg egy kis szülői segítséggel. A kocsi nem érdekel, megszerzem magamnak a jogsit meg akár egy kis twingóba is beülök, ha épp az van kezdetnek. Szóval mikor ilyen elvásásokat hallok, úgy érzem, hogy nekem elég alacsonyak.

2021. ápr. 24. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Ennyivel én is megelégednek. :)

Igencsak elszaladt a csikó az osztálytársaddal. Nagyon felszínes, sekélyes ember lehet ő. Ha már ekkora igényeket támaszt, neki is jóval többet kellene felmutatnia...

2021. ápr. 24. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!