Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túl helyes lennék?

Túl helyes lennék?

Figyelt kérdés
Sok nő akar megkapni, azt mondják, hogy nagyon jó pasi vagyok, Hanry Cavill néz ki úgy, mint én. Nem egy rossz szint.

2021. ápr. 7. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább túl szerény vagy. :)
2021. ápr. 7. 20:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy a nőkkel szemben hátrány lenne, ha egy férfi tudja magáról, hogy helló szia, mennyi az annyi. Magabiztosság a kulcs mindenhez.
2021. ápr. 7. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rakj már ki egy képet ide, ha ilyen magabiztos vagy. Mutasd meg, hogy mennyire vagy az! Mondani bármit lehet.
2021. ápr. 7. 20:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha akarsz valamit, akkor házhoz gyere (ebben az esetben írj levelet). Nem postás vagyok, hogy viszek ezt-azt kötelező jelleggel, meg kipakolni a kirakatba.
2021. ápr. 7. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira jó pasi lennél ahogy állítod, akkor annyira büszke lennél a külsődre, hogy nem okozna gondot bármikor bárhová feltölteni egy arcképet.

Gondolom átlagos vagy az alatti vagy, csak reméled hogy valami buta csaj rád ír privátban és addig is foglalkozik veled valaki :D

2021. ápr. 7. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De komoly :D

Igen, én és a macskám most belédszerettünk így, miután megtekintettük a Henry gyereket.

Most pedig álomba sírom magam, mert az olyan romantikus, egy ilyen helyes pasi láttán.

2021. ápr. 8. 03:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Most a Nagy Ő-ből egy fiatalember jutott rólad eszembe. :D
2021. ápr. 9. 13:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Te figyu... ha annyira vonzó lennél (és nem csak kívül!), akkor nem itt kéne azon szenvedned, hogy ismeretlenek látatlanban beléd szeressenek :)

Mert így inkább megmosolyognak az emberek, minthogy elájuljanak tőled, ez a helyzet.

Tanulj belőle, és próbálj a saját környezetedben társat találni, akinek te is rendes társa lehetsz.

2021. ápr. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!