Nőt akkor sem szabad bántani, ha késsel fenyegetőzik. Ha leszúr és meghalok, akkor az igazságszolgáltatás utoléri úgy is.
2021. ápr. 7. 23:43
34/45 anonim válasza:
Nem ha a nő leszúr, akkor is csak beleestem a késbe... És a saját hibám, értelemszerűen. Mert ugye ő a nő:))
Olyat rávernék ott csuklana össze mint egy rossz babakocsi
2021. ápr. 7. 23:45
35/45 anonim válasza:
Halálos késszúrásnál szerintem a pasinak édes mindegy már, hogy az ügyészség mit bizonyít be, és a bíró, hogy dönt. Maximum az áldozat családját, illetve a közvéleményt fogja érdekelni.
2021. ápr. 7. 23:54
36/45 anonim válasza:
Nem is tudom melyik a szánalmasabbak a feminácik, vagy a megfelelési kényszeres "soha nem ütök meg nőt" férfiak. Ha komolyan veszük az egyenjoguságot, akkor a pofonokból is mindenkinek egyformán kéne részesülni. Kvotát kéne alkalmazni a pofonokban is. És ha szükséges akkor az év végén találomra kiválasztott nőket kéne felpofozni, hogy kiosztott pofonokban is egyenlőség legyen a két nem között.
2021. ápr. 7. 23:58
37/45 anonim válasza:
34 vagyok
Arról beszélek hogy nem hagynám hogy késsel fenyegetőzzön...
2021. ápr. 8. 00:00
38/45 anonim válasza:
És ha sunyiba leszúr, amikor nem figyelsz?
Ez is egy megoldás, csak nem egyszerű kivédeni a késes támadásokat.
2021. ápr. 8. 00:02
39/45 anonim válasza:
Hát persze hogy nem egyszerű, csak én kibasz*ott nagy király vagyok, ezen a téren is, mint minden más téren is.
Sunyiba leszúr akkor beszo*ptam, de még mindig fenyegetésről volt szó.
2021. ápr. 8. 00:04
40/45 anonim válasza:
Nos, ha téged megtámadnak, a támadás mértéke nem lehet nagyobb, mint amit rád mértek. Tehát, ha megtámadja az 50 kilós nőt az utcán egy 120 kilós benga, nyílván ha visszaüt, akkor elég kevés ellene. Ha a nő előveszi a kését a retikülből, esélyegyenlőség címszó alatt, teszem azt használni is tudja, és szétkaszabolja a 120 kilós támadót, akkor hiába a támadó kezdeményezett, és hiába több mint 2x akkora, akkor is nőre nagyobb büntetést fognak kiszabbni, mint a férfira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!