Mikor juthat el valaki arra a tudatossági szintre, amikor már magasról tojik a másik véleményére és mindenkire ?
változó.
nekem pont az ellentétét kellett megtanulnom kitartó munkával.
azt, hogy ne jöjjön le, hogy mennyire lesz-arom mondjuk azt, aki beszél hozzám pl munkahelyen.
és hitelesen el tudjam játszani, hogy érdekel amit mond, sőt még válaszoljak is rá.
Olvastam valahol, és nagyon tetszett:
20 évesen még nagyon érdekelt, mit gondolnak rólam mások.
40 évesen már nem érdekelt.
60 éves rájöttem, hogy senki nem gondol rólam semmit.
Szerintem olyan nem lesz, hogy mindenkire tojj. A hozzád közel állók véleménye valamennyit mindig számítani fog. Nyilván nem olyan szinten, hogy ők irányítsák az életedet, de sok mindent megteszel már most is azért, hogy szimpatizáljanak veled, illetve a lépéseiddel.
És ez így van rendjén.
A baj ott kezdődik, amikor random, ismeretlen embereket akar valaki lenyűgözni, nekik akar megfelelni. Arra tényleg meg kell tanulni magasról tenni, hiszen csak a saját életedet keseríted meg vele.
Ez sem könnyű, pláne ha magas EQ-val (érzelmi intelligenciával) rendelkezel, de lehet kezelni magadban - főleg úgy, hogy tudatosítod: mások érzelmeiért, illetve a veled kapcsolatos reakcióikért nem te vagy a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!