Mi értelme van álszent lenni és jó pofizni a másik emberrel ?
Figyelt kérdés
Online beszélgettem egy lánnyal és mire kép váltásra került sor azon nyomban letiltott.
Ennyire számít a külső egyeseknek ?
Tisztelet a kivételnek! Hogy ha nem szép a beszélgetőpartnered akkor szóba se kell állni vele ?
Remélem jól írtam.
2021. márc. 30. 19:08
1/6 anonim válasza:
Hát nyilván játszik a kinézet is, de ha jót beszélgetek egy emberrel akkor nagyon bunkóság ilyenért letiltani. Nem akarok neked ezzel beszólni, de szerintem nem tetszett neki a stílusod és megvárta, hátha szupermodell vagy. Ezek szerint nem azt kapta amit remélt és nem látta értelmét folytatni a beszélgetést. Mindettől eltekintve még mindig nagyok köcsög húzás volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Esküszöm szépen írtam hát igen szerintem is bunkóság de hát ez van nem lehet tudni ki mit gondol a másikról
2021. márc. 30. 19:17
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is azt hitte egy szupermodell jó képű fiú vagyok és kiderült hogy mégse
2021. márc. 30. 19:19
4/6 anonim válasza:
ha azonnal letiltott akkor pont hogy nem jópofizott veled utána.
5/6 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk egy ideig minden jól ment meg látott le tiltott ez nem szép dolog szerintem
2021. márc. 30. 19:34
6/6 anonim válasza:
Nagy gyökérség volt,amúgy igen ennyire számít a külső és a megjelenés a nőknek,hiába érvelnek azzal,hogy a belső fontosabb,ez hülyeség. Mondjuk akad olyan nő akinek kevésbé, egyik ismerőssel szoktunk beszélni a párkeresésről,egy magas kövér formátlan nőről van szó aki nekem még szexre sem kellene,múltkor mondta,hogy ő egy helyes kigyúrt férfit szeretne,csak a gazdag hiányzott a kívánságából. Még az átlagos vagy csúnya nőknek is ilyen elvárásaik vannak. Önkritika az nincs,egó és beképzeltség az egekben. Az ilyen nőket(inkább nem írom le amit gondolok) jobb elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!