Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A saját életedet éled, vagy...

A saját életedet éled, vagy valaki másét ? Mennyire tartod kézben a saját életedet ?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Mindig másnak, másoknak igyekszem megfelelni, vagy a saját magam által kialakított szabályok mentén akarok élni ami nem feltétlen jó, mert bajokhoz, problémákhoz vezet az egész. Tehát nem a saját életemet élem.
2021. ápr. 5. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan 15 éve vedlettem le magamról a maradék megfelelési kényszert bárki felé, azóta a saját életem élem, a saját értékrendem szerint hozom a döntéseim és egyáltalán nem érdekel, hogy más mit szól hozzá.. Nagyon kevés ember véleménye érdekel, de még ők sem dönthetnének helyettem semmiben :)
2021. ápr. 5. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hmm ezt jó kérdés. Saját értékrendem szerint élek részben de meg kell felelni másnak is mint pl a munkáltatóm.
2021. ápr. 5. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nagyobb részben másét.

A saját része inkább szakmai szinten értelmezhető, azt többé kevésbé sikerül kézbentartani. Más területeken időről időre kicsúszik a lábam alól a talaj

2021. ápr. 5. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerepek szerint élek, amikben egyre kevésbé találom önmagam. Ugyanúgy a munkakörömben, mint a magánéletben. A szerepem szerint vezető vagyok és feleség. Egyik se igaz. Nem való nekem a vezetés, kényszerből vállaltam el. Feleség se vagyok, csak nem tudjuk megoldani a különköltözést. Ettől én még egyedül fekszem az ágyamban fiatal nő létemre.

Anyaként sem vagyok teljesen önmagam. Pedig az lehetnék, de a munkahely és a házassági gondok miatt elvesztettem magamat anyaként és úgy érzem magam, mint a fuldokló, aki próbál a felszínen maradni a gyerekéért, de közben túl sok energiába kerül és emiatt az igazi anyaságtól már nagyon messzire kerültem. Életemben csak addig voltam önmagam, amíg éltek a kutyáim. Kizárólag mellettük lehettem én én. Ott nem volt baj, ha rossz passzban vagyok és ha épp nem tudtam velük úgy foglalkozni, ahogy igényelték volna, mert épp nagy problémáim voltak, akkor sem kaptam szemrehányást, csak a végtelen, elfogadó szeretetet. És nem is okoztam ezzel helyrehozhatatlan károkat. Velük önmagam lehettem. Ha jól voltam, ha rosszul, akkor is azt éreztem, nem számít nekik semmi más, csak hogy a lábam mellett lehessenek. Teljesen elvesztem nélkülük.

2021. ápr. 5. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Lassan de biztosan,munka kivételével.
2021. ápr. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!