Jobban teszem a családomban ha nem szólalok meg! Másnál is van így?
Családomban nem szeretik ha beszélek, elmondom a véleményemet. Bármiröl beszélek, rámszólnak hogy hallgassak el. 30 éves vagyok. Azt mondják hogy mivel én a munkám miatt egy zárt környezetben vagyok, nem járok tömegközlekedéssel, nincsenek barátaim, így nem tudom milyen a való élet, így véleményem sem lehet! Van hogy Anyám szó szerint rámordít hogy pl “kit érdekel milyen szélerömüvek vannak Hollandiában, nem ezzel kéne foglalkozni. Normális emberek tele vannak mindennapi problémával”.
Tudom, ne tartsam velük a kapcsolatot, de mégis talán én lehetek a hibás ha mind azt mondják. Nem én vagyok a helikopter valószinüleg. Hogyan javítsak magamon hogy ne legyek ilyen hülye? Hogyan legyenek olyan témáim ami bejön másoknak? Az idöjárással is szoktam próbálkozni, de arra is azt mondják hogy mivel én egy irodában ücsörgök tök egyedül, így nem mindegy nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!