Mennyire jellemző rád, hogy ledominálnak, eltaposnak, bunkó emberek belédkötnek ?
Milyen gyakran találkozol ilyen agresszív, domináló, leuraló emberekkel ?
Mi lehet az oka, ha valaki csak ilyen embereket vonz be az életébe ?
Pl boltban rendszeresen ilyen tirpakok kozt vagyok. Nekem jonnek, ram toljak a kocsit, fizetesnel epphogy nem dugjak a fejuket a penztarcamba - hat na...
Nem tudom mi az oka, de egyszer biztos kiverem a balhet, nagyon idegesito
"Mennyire jellemző rád, hogy ledominálnak, eltaposnak, bunkó emberek belédkötnek ?":
Nagyon jellemző ez rám, nem kell, hogy egy kőbunkó kössön belém, elég egy átlagember, az is ledominál 1000-el.
"Milyen gyakran találkozol ilyen agresszív, domináló, leuraló emberekkel ?":
A munkámból adódóan találkozok, de szerencsére nem olyan sűrűn. Érdekes, mert ilyenkor inkább visszaszájalok nekik, igyekszem nem hagyni magamat. de pl.: egy munkatárssal szemben nem merem ezt megtenni.
"Mi lehet az oka, ha valaki csak ilyen embereket vonz be az életébe ?":
Magamból kiindulva én ezt érdemlem. Másrészt a stílusommal, hogy nem feltétlen szólok vissza, így sokan azt gondolják, hogy akkor "ezzel mindent meg lehet tenni".
-Mennyire jellemző rád, hogy ledominálnak, eltaposnak, bunkó emberek belédkötnek ?
Sajnos eléggé jellemző rám, de mivel már nagyon idegesít, változtatni kezdtem ezen, több-kevesebb sikerélménnyel.
-Milyen gyakran találkozol ilyen agresszív, domináló, leuraló emberekkel ?
Inkább a boltban futok össze ilyen emberekkel, de ott viszont szinte minden vásárlásnál. Keresztültolják rajtam a kocsit, lökdösnek a kosárral pláne a kasszáknál, és ha szóváteszem, akkor persze én vagyok a rossz. A jobb térdem ritka rossz állapotban van, egy nyugdíjas, jóerőben lévő, türelmetlen néni a sorban egyszer úgy telibe küldte a kosarával, hogy majdnem elestem. Amikor pedig rászóltam még én voltam a szemtelen liba :D
-Mi lehet az oka, ha valaki csak ilyen embereket vonz be az életébe ?
Anya erre mindig azt mondja, hogy ez egy megugrandó feladat, ami addig jön szembe, amíg meg nem oldom teljesen. És úgy érzem nagyon igaza van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!