Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A híradó bemondósók hogy...

A híradó bemondósók hogy tudnak ennyi szöveget megtanulni? Színészetet tanultak?

Figyelt kérdés
Én is híradós akarok lenni de egy órás szöveget megtanulni azér sok nem? Nap min nap

2021. ápr. 3. 23:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdés egyre viccesebb lesz, bocsi XD
2021. ápr. 6. 12:40
 22/32 A kérdező kommentje:
És ilyen gépeket akkor hol lehet venni mert szeretném ithol gyakolni
2021. ápr. 6. 14:43
 23/32 anonim ***** válasza:
Úgy tudod gyakorolni, hogy előveszel egy könyvet és hangosan olvasod. Elsőre az se fog könnyen menni, ha a helyesírásod ilyen gyatra, gondolom az olvasás se erős oldalad. Aztán ha ez már jól megy rögzítsd ahogy olvasol, hallgasd vissza magad, nézd a hibáidat. És járj logopédushoz, ő mutat neked beszédtechnikai gyakorlatokat, valamint ajánlom Montágh Imre: Tiszta beszéd című könyvét.
2021. ápr. 6. 15:03
 24/32 anonim ***** válasza:
Egy olyan gép talán a házad árába kerülne... de van persze olcsóbban is, 70-100.000 ft...
2021. ápr. 7. 01:32
 25/32 A kérdező kommentje:

Most ha hangosan olvasok egy könyvet az még nem fog súgni nekem olyan kell ami súg. Valoban nem szoktam olvasni.

Ezér nem éri meg eladni egy házat nem?

2021. ápr. 7. 19:10
 26/32 anonim ***** válasza:

Talán nézz utána mi az a súgógép. Nem szó szerint súgja a szöveget, hanem egy feliratot vetít, amit kapaszkodj meg: el kell olvasni hangosan 😲😲😲😲😲😲

Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy megjátszod?

2021. ápr. 7. 19:52
 27/32 anonim ***** válasza:

Hülye vagy!!! Nem súg, hanem a szöveget írja, azt kell olvasnod!

Amúgy meg tanulj meg írni, mert ilyen helyesírással ne is álmodozz...

2021. ápr. 8. 00:12
 28/32 A kérdező kommentje:

most odáig jutotam hogy házilag akarok egyet öszerakni csak még nem találtam hozzá olyan útmutatot

valaki tudna nekem segíteni?

okostelefonom már van

2021. ápr. 16. 18:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha a kozteveben fogsz dolgozni,eleg annyit megtanulnod,hogy brusszel gyurcsany migrans.
2021. ápr. 17. 14:13
 30/32 anonim ***** válasza:
nagyon jó, akkor most nyiss meg bármilyen szöveget az okostelefonodon, és kezdd el hangosan felolvasni.
2021. ápr. 17. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!