Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek az emberek híradót?

Miért néznek az emberek híradót?

Figyelt kérdés
50 hirből 45 rossz hír. Ha meg kell néznem egy híradót,akkor utàna rossz kedvem lesz,hogy màsokkal mennyi rossz történt. Màs ezeket élvezi nézni,hogy xy-nak milyen rossz? Nem értem egyszerűen! Szerintetek nem egy kàrörvendés az egész?

2019. szept. 22. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én csak azt nem értem hogy elmondják benne így baleset úgy baleset,ez megölte a másik öngyilkos lett,karamboloztak,megverték stb. És senkit sem érdekel. Olyan mintha a falnak beszélnél. Ezért se értem.
2019. szept. 22. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szándékosan ilyenek a híradók. Sok ember szeret szörnyülködni, sopánkodni, az ő igényeiket szolgálják ki.
2019. szept. 22. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Megölték, felrobbant, lezuhant-mindenkimeghalt, lángol, stb. DE! Kispandák születtek egy kínai állatkertben, és a hírolvasó boldogan mosolyog. Brutális.
2019. szept. 22. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Én nem örűlök más bajának, csak azért nézem, h tájékozott legyek.
2019. szept. 22. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
De, sajna ez az, hogy a mi népünk alapból úgy van kódolva, hogy a másik kárán, baján, nyomorán örömködjön. A híradók nagy része pont ezt táplálja tovább. Nagyon "jó" egy társadalmunk van...
2019. szept. 22. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
Másrészt ezzel a saját bajukkal sem kell addig foglalkozni.
2019. szept. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!