Ha az ember szervezete megun egy bizonyos ételt, mennyi idő míg visszarázódik?
Én az elmúlt 2 évben nagyon sok virslit (sütve, főzve) megettem, és az utóbbi időben már nem kívánja a szervezetem..az ízét meg a szagát olyannak érzem mintha meg lenne romolva pedig a fajtája ugyan az és a többiek megtudják enni.
Ez előbb utóbb helyre fog állni?
Én életvitelszerűen 1-2 kaját szoktam enni minden étkezésre, míg meg nem unom, majd váltok másik 1-2 kajára, aztán vissza.
A megunás hosszú, sok hónap, akár fél év vagy több is lehet. A visszaállás 1-2 hónap.
Egyébként ha a Füstliről beszélsz, ott valóban katasztrófa szintű minőségromlás van, nem veled van a baj. Tényleg szar és tényleg büdös kb. november óta. Én ezt megoldottam azzal, hogy más márkára váltottam. Drágább, de legalább ehető...
Gyerekkoromban rengeteg palizert ettem vajas kenyérrel, imádtam. Ott megutáltam és 15 évre rá se szeretem :D
Van pár kaja aminél ugyan ez van csak mostanában történt, tehát 4 éve ettem sok ilyen bolti croasont es azóta is utálom. Vagy visszajön vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!