Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok, ha komment...

Rossz ember vagyok, ha kommentekben veszekedek másokkal?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de rosszul érzem magam tőle. Mégis csinálom.

2021. ápr. 2. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért lennél? Nem vagy nemes ideál, mint amiről a sztoikusok beszéltek, de ez van, majd megváltozol. De legalább olyanokat olts be, akik megérdemlik.
2021. ápr. 2. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szánalmas...
2021. ápr. 2. 23:50
 3/9 Pitegamer ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Vagyis attól függ, mennyire süllyedsz le egy szintre. Azt neked kell észre venned, hogy van-e értelme folytatni.

2021. ápr. 2. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Én is, facebookon trollkodok, pl. előbb a blm szobor mellett álltam ki meg a jemeni faszi mellett aki majdnem megerőszakolt egy szerencsétlen nőt, mondtam, hogy muszlim, nekik tárgy a nő és aki ezt nem fogadja el az iszlamofób.

Amúgy gyere be a "úgy csinálunk mint ha belpesti értelmiségiek lennénk" face csoportba, hatalmas trollkodásokat szoktam letolni.

Amúgy én is rosszul érzem magam , de olyan 6-7;éve csinálom, figyi, nem jó, de vicces fenyegető üzeneteket kapni.

2021. ápr. 2. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Veszekedsz, vagy vitázol?

A veszekedés egyértelműen rossz, hiszen csak egy céltalan feszültségforrás. Viszont a vitának sok előnyei van. Kulturált keretek között új nézőpontokat tudsz a vitapartnerednek megmutatni, ahogyan ő is neked.

2021. ápr. 2. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
#5 igen, ez érettségi tételbe jó, de a valóság. : Mé Gyúrcsány jobb volt? válasz : Orbán egy g3zi Meg az is hasznos amikor proli Peti elmondja miért rossz az oltás meg hol van maszkféreg.. jaja , tényleg meg is művelem magam..
2021. ápr. 3. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Ettől még rossz ember nem leszel, de nem tesz jót a lelkivilágodnak, meg amúgy sincs értelme. Ha ki akarsz állni valamiért, akkor azt tedd teljes szívvel és őszintén, ne a fotelből fröcsögjetek vadidegen hülyékkel egymásra. Ha meg annyira nem is érdekel a téma, akkor meg ne pazarolj rá időt meg energiát, inkább csinálj helyette valami hasznosat.

Jóideje már mindenhol azt látom, kb. mindegy mi a téma, politika, társadalom, főzés, takarítás, mindegy, de ölik alatta egymást az emberek, mintha muszáj lenne, olyan agresszívan és bután, hogy elszomorító látni... Főleg felnőtt emberektől, szerintem ez nagyon kellemetlen.

2021. ápr. 3. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:

6!

Nyilván az ilyen emberekkel nem érdemes leállni vitázni. De sok esetben azért igenis lehet találni megfelelő partnert

2021. ápr. 3. 01:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem mondanám, hogy rossz vagy, de azt sem, hogy nagyon jó... Próbáld meg egyszer azt, hogy inkább megértést és kedvességet tanusítasz, hátha attól még jól is fogod érezni magad!
2021. ápr. 3. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!