Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek negatív tulajdonsá...

Szerintetek negatív tulajdonság ha szeretek tervezni?

Figyelt kérdés

Legyen szó pl. arról, hogy megtervezem 1 napomat. Nem olyan részletben hogy 8:00-8:15-ig felkelek, 8:20-ig fogat mosok, stb, hanem előző este összeírom a telefonomba a következő napi teendőket, pl. Bevásárlás, takarítás (azt is elemekre bontom), mosogatás, stb, bármit amit meg kell csinálnom. És nem csak napi teendőket tervezem meg, hanem pl. ha egyetemen beadandót kell csinálni, azt is megtervezem, külön teendő az "anyaggyűjtés", és csak utána jön a felépítés, és ezt gyakran külön napra osztom, mert pszichikailag könnyebb.

Az A terv mellett van hogy B tervet is készítek, ha mondjuk az egyik teendőt nem bírom valami miatt megcsinálni, akkor azt hogyan lehetne másképpen megoldani.

Anyukámmal sokat vitatkozok ezen, mert ő nem tud tervezni, én meg nem tudom elviselni a "majd lesz valahogy" dolgot. És nem is tudom ezt a tulajdonságomat megváltoztatni, mert akkor demotivált lennék, semmi motivációm nem lenne.

Nektek mi a véleményetek? Van itt olyan, aki szintén tervezgetős típus? Hogyan viseli a családtagjaitok?

25/L

2021. ápr. 2. 22:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10, teljes mértékben átérzem a szitut és egyetértek, én sem tudok a "majd lesz valahogy"-ra alapozni!
2021. ápr. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!