Egy alkesz miért már csak akkor kap észbe,mikor testi tünetei vannak,jelez a szervezete?
Figyelt kérdés
Miért tesz rá előtte nagy ívben,miért várja meg,hogy probléma legyen?
Értem itt a kissé hasfelpuffadást,a májba való nyilallást.
Vissza fordítható ez vagy így eléldegélhet tovább?
Lecsökkentette magától napi egy reggeli felesre vagy jobb ha ezt is elhagyja teljesen? Esetleg szedjen valami vitaminokat?
2021. ápr. 2. 15:25
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Rokon,de a kérdés szempontjából ez mindegy is.
2021. ápr. 2. 15:51
3/5 anonim válasza:
Najj,akkor uveg abszinttal koszontsd. Hisz orokolsz nemsokara...😂
4/5 anonim válasza:
Nézd, az aklohollal az az egyik baj, hogy nem egészséges - mármint idővel megöl... Én is szoktam időnként élvezni, de semmilyen mennyiség nem jó a szervezetnek... Természetesen szedjen vitaminokat és lehetőleg egyáltalán ne igyon amíg meg nem szűnnek ezek a tünetei. És legjobb lenne, ha később sem kezdené újra... Nekem is volt olyan időszakom, amikor minden éjszaka seggrészegre ittam magam, és sok tekintetben szórakoztató volt, de állítom, hogy jobban is el lehet tölteni az időt - és a pénzt is...
5/5 anonim válasza:
4# annyiban nem értek egyet, hogy nem mindenféleképpen káros az alkohol.
Napi egy pohár jó minőségű bor kifejezetten jótékony hatásokat eredményezhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!