Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, miért vagytok annyira...

Lányok, miért vagytok annyira bonyolultak hogy még a tudomány se tud rajtatok kiigazodni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 15:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

11

Megoszto velemenyek leteznek, a tobbseg egyetert veled. En szakmabelikent nem gondolom, hogy felul kellene kerekednunk az osztoneinken.

2021. ápr. 1. 15:30
 12/32 A kérdező kommentje:
#10 Én már jól kiismertem őket, de még így is van pár dolog ami nem világos.
2021. ápr. 1. 15:30
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
Csak két barátnőm volt eddig, de az a szokás mindkettőben megvolt, hogy valamit teljesen magabiztosan állított, aztán aludt egyet és másnapra 180 fokos fordulat és az ellenkezőjét mondta. Tehát az önellentmondás okaira én is kíváncsi lennék. Ahogy a mindenféle ok nélküli hangulatingadozásra is. Valahogy férfiként ezt sem értem. Ha jó dolgok történnek velem, vidám vagyok, ha rossz dolgok, akkor szomorú. Nem szokott velem olyan történni hogy ragyogok a boldogságtól, aztán két óra múlva mély depresszióba esek mindenféle ok nélkül. Most ezekkel senkit nem szeretnék bántani, csak komolyan kíváncsi vagyok az okokra.
2021. ápr. 1. 15:35
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez még mindig nem csak a nőkre jellemző, amit leírtál a barátnőidről az pl 1000%-ban igaz az apukámra is, neki is gyakoriak a hangulatingadozások, és az éjszakai pálfordulás.

Szóval én továbbra se értem, hogy mi az, ami csak és kizárólag a nőkre jellemző.... :D

2021. ápr. 1. 15:37
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Nyugi, nekünk meg a férfiak gondolkodása idegesítően egyszerű és sokszor korlátolt, ráadásul párosítva egy jókora egóval.

Kedvencem, mikor egy nőnek teljesen jogos problémája van egy férfi viselkedésével, el is mondja neki korrektül, hogy mi a problémája, és erre a férfi, akinek valamiért érthetetlen a probléma, ráfogja a nőre, hogy csak hisztizik, és csak levezeti a férfin az amúgy más, ismeretlen ok által kiváltott dühöt.

Közben a nő meg folyamatosan magyarázza, hogy konkrétan mi váltja ki a dühét a férfi viselkedésében.

Szerintem néha egy macska vagy kutya előbb felfogja, mint egy férfi.

2021. ápr. 1. 15:37
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a férfiak egyformák?
2021. ápr. 1. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
Vannak bennük sajnos idegesítő hasonlóságok, ami 10-ből 9 férfira igaz :D
2021. ápr. 1. 15:45
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
#16 - Miért, a nők egyformák?
2021. ápr. 1. 16:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Sok nővel az a baj hogy tökéletesnek hiszi magát, annak ellenére hogy ez természetesen távol áll az igazságtól. (Tisztelet a kivételnek)
2021. ápr. 1. 16:45
 20/32 anonim ***** válasza:
6%
A legtöbb nő kicsit toxic xd
2021. ápr. 1. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!