Lányok, miért vagytok annyira bonyolultak hogy még a tudomány se tud rajtatok kiigazodni?
11
Megoszto velemenyek leteznek, a tobbseg egyetert veled. En szakmabelikent nem gondolom, hogy felul kellene kerekednunk az osztoneinken.
Ez még mindig nem csak a nőkre jellemző, amit leírtál a barátnőidről az pl 1000%-ban igaz az apukámra is, neki is gyakoriak a hangulatingadozások, és az éjszakai pálfordulás.
Szóval én továbbra se értem, hogy mi az, ami csak és kizárólag a nőkre jellemző.... :D
Nyugi, nekünk meg a férfiak gondolkodása idegesítően egyszerű és sokszor korlátolt, ráadásul párosítva egy jókora egóval.
Kedvencem, mikor egy nőnek teljesen jogos problémája van egy férfi viselkedésével, el is mondja neki korrektül, hogy mi a problémája, és erre a férfi, akinek valamiért érthetetlen a probléma, ráfogja a nőre, hogy csak hisztizik, és csak levezeti a férfin az amúgy más, ismeretlen ok által kiváltott dühöt.
Közben a nő meg folyamatosan magyarázza, hogy konkrétan mi váltja ki a dühét a férfi viselkedésében.
Szerintem néha egy macska vagy kutya előbb felfogja, mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!