Lányok, miért vagytok annyira bonyolultak hogy még a tudomány se tud rajtatok kiigazodni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 15:07
1/32 anonim válasza:
Hogy érted?
Pl. az emberi agy működésén nem tud kiigazodni a tudomány, függetlenül az agy tulajdonosának nemétől.
2/32 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy a tudomány a férfiakon se tud kiigazódni.
4/32 anonim válasza:
Nem annyira bonyolultak mint ahogy az bevan állítva róluk, ez az egész női gondolkodás mizéra túl van misztifikálva...egyáltalán semmi bonyolult nincs benne, ha te nem bonyolítod túl ugyan úgy dugni akarnak,enni,pénzt szerezni stb, csak túl van hajtva az egész.
5/32 A kérdező kommentje:
#4 Van egy olyan szenvedélybetegsége a legtöbbnek hogy imádnak ellentmondani maguknak. Konkrétan sportot űznek belőle. Sokan mondják hogy a nők még magukat se értik.
2021. ápr. 1. 15:17
6/32 anonim válasza:
Ez a férfiak egy részének is szokása.
Szóval mire gondoltál pontosan?
7/32 anonim válasza:
Minden ember osztonleny, csak a mai tarsadalom ezt nem fogadja el, igy probal ellenkezni, amibol sosem sul el jol. Ideje lenne elfogadni az allati mivoltunkat.
8/32 A kérdező kommentje:
#7 Inkább az érzelmeik iránytják. A férfiak szoktak az ösztöneik rabjai lenni.
2021. ápr. 1. 15:25
9/32 anonim válasza:
Én reménykedem hogy ki lehet rajtuk(Nyugtassatok meg hölgyek)
Nekem sem megy még amúgy kérdező xD
Most basztam el 8 hónap után, szóval nyugi xd
10/32 A kérdező kommentje:
#8 Pont ezaz. Egyszer hallottam egy filmben hogy az ember és az állat között az kellene legyen a különbség hogy az ember tudja kontrollálni az ösztöneit. Nem elfogadni kell az állati mivoltot hanem felülkerekedni rajta. Aki erre nem képes az gyenge mint a harmat.
2021. ápr. 1. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!