Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Öltönyös férfiak"! Ha vagytok...

"Öltönyös férfiak"! Ha vagytok itt... Ilyen esetben mi alakítja a benyomásotokat a másik srácról?

Figyelt kérdés
Ha egy öltönyös pasinál nem üzleti munkaruha az öltöny, hanem csak az egyéni stílusa, tehát mondjuk tanárként hord öltönyt, ilyen esetben is ugyanúgy márka alapján ítélitek meg, sajnáljátok le, veszitek komolyan, mint az üzleti életben szokás, vagy ilyenkor inkább csak azt nézitek, hogy normális, ápolt hatást kelt-e?

2021. ápr. 1. 01:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#30: Nem #22 vagyok, de reagálnék rá: akkor se nagyon. Idén kezdtem az egyetemen tanársegédként. Egy átlagos oktató (nem professzor, nem is docens, stb.) olyan 300 ezer körüli összeget kap kézhez, ha sok megtartott órája van. Nem valószínű hogy bármelyikük is szívesen költené el 3-4 havi fizetését egy öltönyre.
2021. ápr. 1. 19:38
 32/36 anonim ***** válasza:
Én történetesen 20 éve oktatok egyetemen, áruld már el, kedves 31-es, hogy hol fizetnek külön a sok megtartott óra után 300 ezret egy tanársegédnek? Annyit ugyanis a docensek keresnek... Természetesen az egyéb plusz állással/külön kutatási pénzekkel lehet többet keresni, (vagy ha ügyvédi, orvosi stb. praxist tudsz mellette vinni, de a rendszer (állami egyetemeken) úgy van kialakítva, hogy még az óratartás minimumát sem egyszerű teljesíteni (nagy tanszékeken). A Nevenincs Töhötöm Főiskolák, vagy a Vitéz Bátor Magánegyetemek Urambátyám Kar háromfős "tanszékein" sem nagyon tudom ezt elképzelni...
2021. ápr. 1. 20:12
 33/36 anonim ***** válasza:
31: Én itt most nettó összegeket írok, a bruttót a NAV tartja nyilván, meg a KSH.
2021. ápr. 1. 20:14
 34/36 anonim ***** válasza:

azt nem írta, hogy külön 300-at csak az órákért, henem pontosan azt írta, hogy egyben 300, ha sok órája van

nekem egyébként gőzöm sincs, csak mondom

2021. ápr. 1. 20:18
 35/36 anonim ***** válasza:
Lehet félreérhető voltam. Nem a tanársegédek keresnek annyit, hanem a tanárok. Van aki kevesebbet, van aki többet.
2021. ápr. 1. 20:25
 36/36 anonim ***** válasza:
En miniszterelnök vagyok, és azért hordok öltönyt, hogy kihangsúlyozza ferfias keresztyén értékeimet, a márka nem számít csak az ára, azaz legyen minél drágább.
2021. ápr. 5. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!