Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent elveszni valakinek...

Mit jelent elveszni valakinek a tekintetében?

Figyelt kérdés
Milyen az a tekintet, amiben egyáltalán el lehet veszni?

2021. márc. 31. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Pl amikor valakinek túl nagy az orra, az arcának egyes részletei feltűnően taszitoak akkor elveszel a reszleteiben amikor nezed.
2021. ápr. 1. 10:27
 12/19 anonim válasza:
60%
Eddig én sem tudtam, hogy mit jelent, de tegnap megtudtam. A tegnapi nap találkoztam ismét egy ügyféllel akinek gyönyörű hatalmas, kedves, sötétbarna szemei vannak. Olyan kedves a tekintete, hogy elnéztem volna szinte egész nap. Milyen személy lehet valójában ő? Azóta is sokszor eszembe jutnak azok a kedves szemek.
2021. ápr. 1. 17:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nagyon kedves kis történet. :)
2021. ápr. 3. 09:36
 14/19 anonim válasza:
81%
Ma véletlenül találkoztam egy bevásárlóközpontban vele. :) Kellemes meglepetés volt. Ennek a királyfinak már van királynője, szép párt alkotnak együtt. Kedves kérdező neked volt már ilyenben részed?
2021. ápr. 3. 14:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Kicsi a világ! Megismert? :)

Nem, nekem még nem volt részem ilyenben és feltételezem, hogy más se veszett még el az én tekintetemben.

2021. ápr. 3. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatod biztosan :)
2021. ápr. 3. 17:44
 17/19 anonim válasza:
Megismert, hát persze. Köszöntünk is egymásnak, de mindenki ment tovább a maga útján, így a legjobb, ha elfelejtem őt, és ő is engem.. :)
2021. ápr. 3. 18:43
 18/19 anonim válasza:
Nagyon szeretnék vele találkozni, és megérteni, hogy mitől van ez, hogy ennyire hiányzik. 7 napja csak ő rá gondolok, és várom, hogy betoppanjon egy nagy csokor fehér rózsával, többé ne menjen el. :)) Van rá esély?
2021. ápr. 8. 08:38
 19/19 anonim ***** válasza:

8.

nyugodtan elüthette, mert a g a b fölött van sréen

2021. ápr. 11. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!