Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki valamitől betegesen fél?

Figyelt kérdés
Van olyan dolgotok amitől betegesen féltek és ha ebbe a félelem helyzetbe kerültök képesek vagytok nagyon gyerekesen nagyon cikin viselkedni? Leírnátok hogy mi az?

2021. márc. 30. 13:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Poloskák

Akármilyen másik bogarat megfogok, kiteszek a házból

De attól el is sírom magam ha repül felém

2021. márc. 30. 20:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én iszonyatosan félek a legtöbb rovartól. Amúgy az a fura, hogy a méheket, darazsakat szeretem, pedig ők ugye csípnek is, néha, amikor beszáll egy kis darázs az ablakon nyáron, engedem neki kicsit, hogy kicsit mászkáljon a kezemen, mielőtt kitessékelem, míg más, ártalmatlan rovaroktól, pl. a poloskáktól kb. sikítva elrohanok.
2021. márc. 31. 01:42
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Én a hányás, hasmenés vírusoktól
2021. ápr. 3. 13:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Meg a magasságtól, mondjuk még 2 méternél nem annyira félek
2021. ápr. 3. 13:23
 25/26 anonim ***** válasza:
91%
A jövőmtől, főleg munka téren. Attól, hogy elkéstem, elpazaroltam a fiatal koromat stb. ilyenek.
2021. ápr. 5. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a csigáktól és gilisztáktól annyira iszonyodok, hogy ha meglátok egyet, inkább átmegyek az út túloldalára. Gyermekkoromban többször volt, hogy elkezdtem sikoltozni, amikor észrevettem ezeket az állatokat, de mostanra megtanultam uralkodni magamon.

A teljes sötétségtől- amikor egyáltalán nem látok semmit- pedig mindennél jobban rettegek. Ha nem látok, mindig olyan érzésem van, hogy meg fogok fulladni, éppen ezért soha nem megyek be sötét helyekre, illetve mindig van nálam telefon, hogy tudjak vele világítani. Egyébként csak a teljes sötétségben rettegek, ha a nagyobb tárgyakat és a mozgó dolgokat látom magam körül, akkor már nincs semmi bajom.

2021. jún. 5. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!