Miért lesz valaki incel?
Tudom, hogy az incel önkéntelen cölibátust jelent és vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni.
Engem az érdekel, hogy miért lesz valaki ilyen? Milyen okokból?
"még a legrondább férfi is találhat alkalmi partnert, csak regisztrál vmi szexpartner kereső oldalon"
A fizetos verziobol mindenkeppen, csak gyomor kell :)
36F incel
Vagy azert, mert laposfoldes debil, es nem hallott az idozonakrol :D
36F incel
#2-es #3-as és részben #6-os írja le jól a dolgokat. #6-os részben ennek a szélsőséges verzióját fogalmazza meg.
Az incelek sem egyformák. Én például extrovertált típus vagyok. Olyan helyen dolgozom, ahol tudni kell kommunikálni. Szeretek és tudok is beszélni.
Hátrányom. A bizonytalanság átjön a metakommunikációmon. Nem túl előnyös a kinézetem, mert alacsony vagyok (167cm/65kg), nincsenek markáns férfias vonásaim sem. Emellett az alacsony önértékelési faktor, önbizalomhiány stb. eléggé kihat az életminőségemre is.
41/F
16:
Ha ennyire a pénz számít, akkor miért van pl. egy rakás tanár hazaspár, akik szegények, mint a templom egere?
Meg egy rakás szituáció van, amikor nem is tudja az egyik fél a másikról, milyen az anyagi helyzete. Vagy ott vannak az egyetemisták, akiknél még senki nem tudja, melyik fog jól keresni, mégis nagyon sokuk azon évek alatt köteleződik el valaki mellett, mások pedig sok emberrel fekszenek le, vagy járnak rövid ideig, és persze köztük is vannak incelek.
Egyébként épp az anyagiak, amiken relatív könnyű változtatni, mert személyiségileg csajozógép nem nagyon lesz abból, aki alapból nem népszerű a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!