Miért kell ezen annyira kiakadni? Sejtheti, hogy nekem bejön?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet fuzogette egy srác évekig. De az ismerősömnek volt párja, meg amúgy sem jött be neki a srác, sőt... Minimum 20x visszautasította. De mindig elmesélte nekem. Utóbbi időben engem fuzoget ugyanaz a srác. És teljesen ki van rajta a akadva. De miért? Neki evekig nem kellett, sőt most se kéne. Akkor meg miért nem mind1 neki, hogy mit csinál? Állandóan gunyos megjegyzéseket tesz a sracrol, meg probalgatja állandóan felhozni a srácot, hogy én mit reagálok. Mikor a srác egyik kedvenc cuccat vettem fel nagyon furcsán ramnezett, hogy na most aztán csorgathatja rád a nyalat. És ezt így felhangosan. Szerintetek sejti, hogy nekem bejön? És miért ilyen? Megjegyeznem nem tinik vagyunk. +30as korosztaly.2021. márc. 29. 15:18
1/3 anonim válasza:
Agyilag még mindig tinik vagytok.
2/3 anonim válasza:
Féltékeny, hogy az érdeklődik irántad, aki iránta érdeklődött. Egyszerű versenyszellem előjött benne. Ne foglalkozz vele.
3/3 anonim válasza:
Csak szimplán rosszul esik az egójának, hogy már nem ő érte csorog a nyála ennek a fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!