Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell ezen annyira...

Miért kell ezen annyira kiakadni? Sejtheti, hogy nekem bejön?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet fuzogette egy srác évekig. De az ismerősömnek volt párja, meg amúgy sem jött be neki a srác, sőt... Minimum 20x visszautasította. De mindig elmesélte nekem. Utóbbi időben engem fuzoget ugyanaz a srác. És teljesen ki van rajta a akadva. De miért? Neki evekig nem kellett, sőt most se kéne. Akkor meg miért nem mind1 neki, hogy mit csinál? Állandóan gunyos megjegyzéseket tesz a sracrol, meg probalgatja állandóan felhozni a srácot, hogy én mit reagálok. Mikor a srác egyik kedvenc cuccat vettem fel nagyon furcsán ramnezett, hogy na most aztán csorgathatja rád a nyalat. És ezt így felhangosan. Szerintetek sejti, hogy nekem bejön? És miért ilyen? Megjegyeznem nem tinik vagyunk. +30as korosztaly.
2021. márc. 29. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Agyilag még mindig tinik vagytok.
2021. márc. 29. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Féltékeny, hogy az érdeklődik irántad, aki iránta érdeklődött. Egyszerű versenyszellem előjött benne. Ne foglalkozz vele.
2021. márc. 29. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán rosszul esik az egójának, hogy már nem ő érte csorog a nyála ennek a fiúnak.
2021. márc. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!