1/11 anonim válasza:
Visszataszítóak a tetoválásai. Úgy néz ki tőlük, mint egy bőrbeteg.
4/11 anonim válasza:
Úgy alapjáraton bejönne, ha nem lenne tetoválva és ennyire kigyúrva :D
5/11 anonim válasza:
Szerintem helyes és sokat edz, ami engem szégyenérzettel tölt el, mivel én meg lusta vagyok. Nekem is van tetoválásom, de nem látható helyen. Nem szoktam ítélkezni. Viszont egyre több nagyon fiatal emberen látom, hogy kb egy egész életnyi tetkót már fellőnek 20-25 évesen. Tehát mintha nem is lenne történetük a tetkónak csak legyenek meg a standard fa-szagyerek-csaj vagyok minták mellkas-láb-kar-éés nyak, hát. Millió nőnek bejön, szóval valószínű emiatt a vélemény miatt fogja telesírni a párnáját...
6/11 anonim válasza:
A tetoválások nagyon elrontják de amúgy nem rossz csak nem kifejezetten esetem
7/11 anonim válasza:
Az a srác homoszexuális nyilvánosan csak szólok.
8/11 anonim válasza:
Nem az esetem, átlagos. Az ilyen stílus/életszemlélet nekem nagyon nem jön be, aki ennyire külsőséges, hogy tökéletes test, és azt is agyontetoválja. Lehet előítéletes vagyok, de nekem a belső értékek jelentik az embert, idegenkedem az olyantól, aki ennyire a külsejével foglalkozik. Ettől még lehet hogy kiderülne, hogy tökjófej, nem tudom, de ez nem az én világom, én maradok a kis hétköznapi világomban, ez pedig maradjon meg a celebeknek, influenszereknek, színészeknek, hírességeknek, stbnek akik így adják el magukat, és ebből élnek
9/11 anonim válasza:
Nálam bejött, de aztán ki is ment, mert elzavartam.
10/11 anonim válasza:
A teste 10-10-es. A tetkok nagyon tetszenek,bar nekem nincs. Arcra is helyes. En is ugy latom,hogy sajnos homar.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!