Maszkban öregebbnek néztek már?
Én 40 éves vagyok, erre mikor maszkban voltam boltban, a ránézésre velem egykorú ember elkezd "teccikelni", hogy "Tetszik e kérni szatyrot".
Maszkban ez rendszeresen előfordul.
Azért fura mert amúgy szinte mindig tegeznek még a nálam 20 évvel fiatalabbak is, még gimis fiatalok is.
Ha veled egykorú mondja így akkor lehet nem akar/tud tegezni ,mert valahol meg van szabva hogy a vásárlót nem lehet.
Maszkban amugy sem latnak rendesen, nyilvan szerencsétlen boltos nem tud egésznap gúvadni hogy most ki mennyinek látszik.
Ha meg idős valaki es zokon veszi a tegezést őt fogják lecseszni.
Engem lépcsőházban magázott egy kb velem egykorú ( 30koruli) csaj, de hát maszk meg téli sapka volt rajtam, meg fekete pufikabát, ja meg szemüveg. Kb semmi nem látszódott belőlem.
Én mióta maszkot kell hordani, 3* kérték el a személyimet. Mondjuk ebből 2* 18, 1* 19 voltam, de úgy kb 14-16-nak szoktak hinni általában az emberek a maszkolós idő előtt.
Most a festett hajammal, meg sminkkel azt hittem idősebbnek látszom, de kiderült, hogy igaz a teóriám, miszerint úgy nézek ki, mint egy 8.-as lány, aki nagyon erőlködik, hogy felnőttesnek tűnjön🙄, pedig nem erőlködöm, csak létezem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!