Hogyan éljek normàlis egészséges életet?
Voltak olyan traumáim amiket az életem során soha nem tudok el felejteni,pl gunyolodtak velem a barátaim,(még most is) ki csufoltak bántottak lelkileg és fizikailag is. Teljesen roncs lettem el vesztettem az élethez való reményt teljesen. Folyamatosan abba gondolkozok hogy mennyire meg aláztak és miket mondanak a hátam mögött,hogy ki nevetnek.
A tegnap is mentem a bóltba és gunyolodtak velem és nevettek.)
Nagyon elegem van ebből az egészből el költöznék innen messzire,de nincs lehetöségem mert ott a suli és szegények is vagyunk ugy hogy marad a nyomór.
Helyes íràsi hibákért meg ne haragudjatok.
Nem helyesírási, hanem fogalombeli hibát látok.
Azok nem a barátaid, akik kigúnyolnak.
Te hiába tekinted lónak a szamarat, az attól még szamár marad.
És egészen pontosan miért csúfolnak ki? És hány évesek ők?
"Hogyan éljek normàlis egészséges életet?"
a normális (átlagos) és az egészséges pont hogy kizárja egymást többnyire.
3# azért csufolnak ki mert bántalmaznak fizikailag is és lelkileg is.
Lelkileg bántanak a legtöbbet,ha látnak valahol a sarki bóltba ott is mondjàk hogy "lúzer,szerencsétlen meg ienek.
Huhú, akkor az általad normálisnak és egészséges életnek tartott dolog még jócskán előtted áll! Érettségizz le vagy végezd el a sulit, keress egy jó munkahelyet vagy helyezkedj el olyan állásban amit szeretsz csinálni, és hagyd, hogy az töltse ki az életed.
Csak a szeretett és a szeretni való dolgok és emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!