Mit jelent a drogosoknál az hogy befásult?
Figyelt kérdés
Mikor 3man szivtunk én nem szivtam csak 2 haverom. Az egyik nagyon kiütötte magát mintha egy alvó zombi lett volna. Erre mondja a másik haverom aki kicsit jobban birta hogy befásultál teso nem birod. Ez mit jelent?2021. márc. 27. 11:51
11/13 A kérdező kommentje:
És akkor már nagyon durván kiüthette magát ha tényleg előreesett? Azt mondja semmire nem emlékszik csak hogy ki akartuk hivni a mentőt. :D De nem hivtuk.
2021. márc. 27. 16:15
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem volt olyan veszélyes. Mondom, akkor gáz ha valaki elájul. Akkor viszont érdemes mentőt hívni. Ha valaki elájul akkor kb 50%-ban magához is tér perceken belül. Viszont ha lilul, fehéredik a feje, és remeg meg alig vesz levegőt akkor nagy gáz van. De ez viszonylag ritka.
Az hogy full ki volt ütve, még egyáltalán nem gáz. Ezeknek ilyen a hatása. Főleg az alapján hogy még a kérdésekre is tudott reagálni, szerintem kb nem volt komoly veszélyben.
De jobb ezekkel vigyázni, és inkább kicsinyenként adagolni.
13/13 A kérdező kommentje:
Volt már hogy itt a városban az iskolánál valaki a földön kuszva ordibált hogy segitség és habzott a szája és a mentők vitték el.
2021. márc. 27. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!