PIGMENTHIÁNY! Mit gondoltok rola? Mit szolna a partnerem?
#9-es elégé szégyenlős vagyok.
Nem mutatom magam szinte senkinek.Es felmerult bennem az a kérdés,hogy mashol nem zavar a Pigmenthiany, de furcsa hogy az intim resznel is van.Es kivancsi voltam hogy mit gondolnak rola az emberek🤷🏽♀️Majd ha lesz valakim es esetleg nem fog neki tetszeni ott/vagy a testemen.
10, gondolom neked nincs... Nekem a fél arcomon van, meg a karomon egy jó nagy foltban, KI B A SZ OTT NAGY SZÍVÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A napra alig mehetek ki, akkor is nagyon kell figyelnem, hogy nehogy megpirítson a nap, különben amíg teljesen vissza nem fakulok rohadt idiótán nézek ki, az érintett oldalon a szempillámat és a szemöldökömet folyton festeni kell (ott van egy fehér tincsem is ami pillanatok alatt ledobja a festéket! Ez igazi átok annak akinek van!
Kérdező, mivel télen-nyáron hófehéren tartom magam, így alig látszik, egyik páromat sem érdekelte
Nekem egy sötétebb foltom van a lábamon. (Vagy csak ott van normális színem, s máshol vagyok világosabb, mert amúgy olyan fehér vagyok mint a fal...)
Nekem is van sajnos.
Alapvetően fehér bőrű vagyok,a testemen pár helyen van,azok annyira nem feltűnőek,mivel fehér a bőröm.
Viszont pár évvel ezelőtt megjelent a nemi szervemen egy nagyobb foltban.
Ugye ott mindenkinek elvileg sötétebb a bőr.És így ez elég látványos.
Illetve sajnos a végbélnyílásnál is ugyanilyen "foltos" hatása van.
Én is eléggé gátlásos lettem miatta sajnos.
A napoztatás nem valami jó megoldás,mert a pigmenthiányos bőr érzékenyebb,tehát jobban ki van téve a káros sugárzásoknak.
És akkor képzeld el az én nemi szervemnek még más baja is van.
Papillomák is vannak rajta,azok 10-en évesen jelentek meg.
Így hát,ez rendesen alávágott az önbizalmamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!