Vitiligó, pigmenthiány, mit gondoltok erről a cikkről?
Nem igazán értem, amit tudok az annyi, hogy kicsiként egyáltalán nem, mad olyan 12-13 éves korom körül kezdett el kialakulni, mikor több tragédia történt, mára pedig a szemeim alatt, néhol a combomon és "ott" van pigmenthiány/ilyen fehér folt, ami egy szinten megnehezíti az életem. Ez most akkor... Mi? :D Kezeltetnem kellene? Vagy egyáltalán csinálnom kellene vele valamit? Engem csak azért zavar, mert jobban kell védeni mint a bőr többi részét.
Itt most látom, hogy az első válaszoló egy másik kérdésnél írta, hogy a vitiligó kialakulhat stressz miatt. Ez tényleg igaz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__108..
Rossz helyre születtél. Csak a frusztrált kis pöcsök szólnak be ilyenre.
Én lehet megbamulnalak, de nem azért mert undorodnek, hanem mert szép, különleges. Csak az a baj, hogy pofátlan vagyok és kimaradt nekem, hogy nem bamulunk úgy random senkit - próbálok leszokni erről, de én túl kíváncsi vagyok. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!